Atelier | Uitnodiging voor LOES

coeurblonde uitnodiging voor loesWoon je in Papendrecht of omgeving? Dan kun je een nieuwe fijne plek aan je adressen toevoegen: LOES. Afgelopen maand opende Louise, na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij de desembakkerij van haar vader, de deuren van haar eigen bakkerij en lunchroom: LOES (Oude Veer 30, Papendrecht)

louise loes papendrecht

LOES is meer dan alleen een bakkerij want er worden naast biologische (spelt)broden ook andere streekproducten verkocht en leuke cadeautjes, waaronder een deel van ons eigen Coeurblonde assortiment! Ook kun je er terecht voor lunch of een kop koffie. Wanneer je in de buurt bent dus zeker even een kijkje nemen!

bakkerij loes papendrecht

Ter ere van de komst van haar winkel organiseerde Louise een speciale openings-avond waarvoor wij de uitnodiging mochten ontwerpen. Op de foto’s kun je het eindresultaat bekijken. Het is een langwerpige luxe kaart geworden die aan twee kanten is bedrukt. De hoofdkleuren zijn mintgroen donkergrijs & wit en naast confetti omvat de uitnodiging illustraties van sterretjes, takjes en een blaasbloem. De kaart is gedrukt om mooi mat en stevig papier in natuurwit.

uitnodingskaart op maat laten maken

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *