Collection | Sint cadeaus voor elk budget

Sint

Nog een klein weekje en dan is het vijf december! Ik heb vanochtend met Olivier pepernoten gebakken om alvast een beetje in de 5 decembersfeer te komen. Met dit stormachtige weer (en dit blijft de komende dagen ook zo) is het toch wel heel verleidelijk om online je Sint inkopen te doen;-) Vandaar een post met Sint cadeaus voor elk budget!

Tot 10 euro 

Nu de winter gevoelsmatig al is gestart is het echt al tijd om het thuis weer gezellig te maken. Dat kan echt heel goed met onze candlebags die ook zorgen voor licht in huis. We hebben een selectie aan teksten waar je uit kunt kiezen zodat je echt een customized cadeau kunt kopen. We hebben ook een voordelige Winter Candlebagset met winterse teksten.

Candles2

Onze mini frames zijn ook erg decoratief en je kunt je huis er op meerdere manieren mee versieren. Zelf heb ik ze op mijn muur hangen samen afgewisseld met kleine fotolijstjes en kaarten maar ze zijn ook erg leuk om aan een mooie tak of in de kerstboom te hangen! Ze zijn trouwens ook in diamantvorm beschikbaar.

house huisje rose hanger house huisje deco hanger

Laat de Sint het maar niet horen maar we hebben ook super leuke kerstversieringen in onze webshop staan. Onze sier-sneeuwballen staan voor gegarandeerde sneeuwpret, ook als het geen witte decembermaand wordt ;-) ! Als versiering in je kerstboom(tje), aan je homemade mistletoe, aan een (eucalyptus)tak of gewoon de muur, met deze vrolijke sneeuwballen maak je van jouw huis in no time je eigen Winter Wonder Home.

sneeuwballen hanger sneeuwpret coeurlbonde

Tot 20 euro

De Bucketlist bottle is een origineel cadeau om de ontvanger alles wat hij/zij in 2016 écht wilt doen, zien, proeven of ervaren op één plek te verzamelen. Welke grote of kleine dingen er ook op zijn/haar bucket list staan, diegene schrijft ze gewoon op een klein briefje en voegt ze aan de fles toe.

bucket-bottleblog

Heb je onze postercollectie al gezien? Onze eigen gedichtjes in het Coeurblonde handschrift kunnen een mooi persoonlijk cadeau zijn. Welk thema zou van toepassing zijn op de persoon voor wie jij nog een cadeautje moet kopen?

poster coeurblonde gedicht hier en nu

Boven de 20 euro

Wil je een speciaal cadeau aan iemand geven? Dan is onze sieradenafdeling mogelijk iets voor jou om in te neuzen. We hebben kettingen en oorbellen van zowel sterling zilver als sterling zilver verguld met goud in de shop staan. Met mooie natuurstenen in verschillende pastelkleuren of verfijnde hangertjes.

nude druzy ketting coeurblonde

We hebben afgelopen week stijlvolle nieuwe armbanden gemaakt van 100% zijde en hangers van sterling zilver verguld met goud. Hieronder vind je een overzicht van deze armbanden.

coeurblonde armbanden collectie handmade

Dit is een selectie van mogelijke cadeautjes die wij echt bij Sint vinden passen. In onze shop staat natuurlijk nog veel meer! Sint bestellingen zullen wij uiterlijk woensdag versturen zodat alle cadeautjes nog op tijd binnen zijn;-) Je kunt ook gebruik maken van onze cadeau – service waarbij we de cadeautjes feestelijk voor je inpakken met een persoonlijke tekst van de Sint. Deze optie vind je op ons bestelformulier.

Voor een overzicht van al onze producten kijk hier>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *