Collection | Winter bracelets

unieke zijden armbandjes coeurblonde

Het is bijna december en er komen heel gezellig weer allerlei feestjes aan! Bij feestjes horen natuurlijk vrolijke jurkjes en natuurlijk ook fijne accessoires! We hebben daarom nieuwe armbanden gemaakt van mooie materialen zoals 100% zijde en daarbij zijn de hangers van sterling zilver en sterling zilver verguld met goud. Het is een stijlvolle finishing touch voor je outfit en natuurlijk ook een leuk cadeau – idee voor jezelf of iemand anders!

coeurblonde armbanden collectie handmade

We hebben voor de armbandjes warme kleuren gebruikt die goed bij dit seizoen passen. De armbandjes zijn eenvoudig met een knoopje dicht te maken en combineren goed bij andere armbanden en horloges.

armband infinity armband

De infinity bracelets zijn subtiel maar door de ronde cirkel ook een tikkie stoer. De armband is van 100% zijde en de cirkel is gemaakt van sterling zilver verguld met goud. Onderscheidend aan de cirkel is dat deze een licht reliëf heeft wat net even iets extra’s aan de armband geeft.

zijde armbandjes coeurblonde

De bovenstaande Sea bracelets hebben drie bedeltjes (sterling zilver verguld met goud) met een mooi golvend patroon dat aan de zee doet denken. Het geeft de armbanden een robuuste uitstraling. Mocht je een armband cadeau willen geven dan kun je ook gebruik maken van de cadeauservice in onze webshop. Deze optie is te vinden op het bestelformulier en hoef je alleen maar aan te vinken.

sterling zilver zijde armbanden

Ook de zilver liefhebbers komen aan bod! De bedels van onze Silver Phosphene armbanden weerkaatsen het licht prachtig voor een extra feestelijk effect. Alle armbanden zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar waardoor je kunt kiezen voor die kleur die het beste bij jou past.

little button armband zijde

De naam van het laatste setje armbanden dat we hebben gemaakt is heel toepasselijk ‘Little button’ omdat ze ons doen denken aan een schattig knoopje. Het is een subtiel armbandje dat je aan twee kanten kunt dragen. Ook deze bandjes zijn gemaakt van 100% zijde;-) Mocht je zelf nog een cadeaulijstje moeten maken, wie weet is één van onze armbanden een goed idee! Je vindt meer informatie over de armbanden in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *