Events | Verslag van ons Haarlems Herfst Feestje

HHH_6

Afgelopen vrijdag was het zover! We hadden een shop in shop bij Kukicha en er waren allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals proeverijen, een stoelmassage en voedingsadvies. Voor ons was het sowieso super om naast het online contact met onze klanten nu ook een dagje in een ‘echte’ winkel te staan.

HHH_1

We zijn natuurlijk een beetje losgegaan in het kader van de aankomende decembermaand waardoor Kukicha in no time in helemaal in de winter- en kerst vibe werd omgetoverd. De mooie tak die Leonie  van Kukicha in de winkel heeft staan was perfect voor onze sneeuwprethangers! Ze hoeven dus echt niet alleen in een kerstboom te hangen! Ik moet zeggen dat ik zelf echt al over kerst en de decoraties aan het nadenken ben omdat kerst dit jaar met de hele familie bij mij thuis wordt gevierd! Super leuk natuurlijk waardoor ik het perfecte excuus heb om het huis helemaal gezellig in kerstsfeer te decoreren (sorry Hans;-).

HHH_3

We hadden onze nieuwe luxe dubbele kaarten ook naar Kukicha meegenomen. Persoonlijk ben ik fan van het schrijven van ouderwetse kaarten maar ik heb de neiging om dit last minute te doen en het is wel zo leuk als mensen bijtijds de kaarten ontvangen en ook gezellig (en stylish;-) kunnen ophangen. Dit jaar ga ik voor onze eigen zevendelige luxe X-mas set had ik bedacht.

HHH_2

Afgelopen vrijdag was ook de vuurdoop van de nieuwe Coeurblonde poster ‘Hier‘ en we hebben er enthousiaste reacties op ontvangen en ook erg leuk dat hij meteen werd verkocht. Natuurlijk konden onze speciale winter posters ook niet ontbreken;-) Wat wij persoonlijk zo leuk vinden aan zo’n dag is dat je andere mensen met een passie ontmoet zoals bijvoorbeeld Simone van Happy by Nature. Zij is een voedingscoach en organiseert samen met twee andere foodies ook brunches onder de naam Good Food Collective. Elle en ik gaan ons zeker opgeven voor de volgende editie!

HHH_4

Wij hebben een fijne dag gehad afgelopen vrijdag en wij hopen dat iedereen erg blij is met zijn/haar aankopen! Mocht je niet kunnen wachten tot een volgend event waar wij aan meedoen, dan kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *