Collection | Coeurblonde Kerstkaarten

kerstkaartenset-coeurblonde-blog

Hoera! Ook dit jaar hebben we weer een eigen collectie kerstkaarten ontworpen. We bieden voor het eerst ook twee verschillende sets aan! De eerste set bestaat uit een mix van vrolijke x-mas postcards en de tweede set bestaat uit luxe dubbele postcards. Iedere set heeft ook echt zijn eigen stijl. Welke kaartenset zou jij naar je familie of vrienden sturen om ze een fijne feestmaand te wensen of om ze zelf te gebruiken tijdens het (kerst)versieren van je huis of werkplek?
coeurblonde kerstkaarten

In de eerste postcardset zit een vrolijke x-mas quote mix tussen met Coeurblonde illustraties, een super lief hertje dat de ontvanger van de kaart fijne winterfeestjes wenst en een boom vol handgeschreven woorden om helemaal in de kerstsfeer te komen. Verder zit er in de set een kaart met de mooie tekst ‘Let it be magical’ en de ‘Wish upon a snowflake’ kaart waarvan de achtergrond bestaat uit een door Elle gemaakte foto! Het zijn stuk voor stuk unieke en vrolijke kaarten dus laat die winterfeestjes maar komen!

coeurblonde kerstkaarten set 2015

De tweede set is groter en luxer (7 dubbele kaarten met envelop) dan onze andere vrolijke set, die juist weer wat kleurrijker is. De luxe set is gedrukt op mooi mat papier en op deze kaarten staan onze Coeurblonde gedichtjes, mooie quotes en illustraties.

rendier kaart coeurblonde

De kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen maar ook om je huis winterproof te maken. Wist je dat de kaarten uit de luxe set ook gewoon los in de shop verkrijgbaar zijn? Als je net op zoek bent naar die ene leuke kaart voor je moeder, oma of vriendinnetje?

goals

Leuk om te weten: we hebben slechts een beperkt aantal sets beschikbaar dus de kaarten zijn vrij uniek :) Je vindt de sets en de losse kaarten hier in onze Petite Pop Up Boutique >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *