Events | Save the date voor ons Haarlems Herfst Feestje!

flyer herfstfeestje voorkant

We hebben wel heel leuk nieuws! Wij organiseren vrijdag 20 november samen met Kukicha een gezellige dag vol comfort food, vintage kleding schatten, relaxmomenten en we presenteren natuurlijk de wintercollecties van Kukicha en Coeurblonde! Kom je ook naar ons Haarlems Herfst Feestje?

kerstpakket cadeau winter coeurblonde copy

Het is een dag vol inspiratie en een perfect moment om zonder stress inkopen te doen voor de decembermaand! Kukicha is bovendien extra lang (tot 19:00) open zodat je ook na je werk nog even kunt shoppen. En we pakken alle cadeautjes natuurlijk met liefde voor je in.

lichtjes coeurblonde1

Gedurende het Haarlems Herfst Feestje zijn er de hele dag door activiteiten gepland waardoor shoppen een echte beleving wordt. Wat denk je van een ontspannende stoelmassage of een rooibos espresso proeverij? Je kunt ook guilt – free genieten van raw vegan gebakjes en koekjes, opwarmen  met een heerlijk herfstsoepje en Simone van Happy by Nature geeft voedingsadvies!

mini kokosmakronen snel recept

Speciaal voor deze dag is er bij Kukicha ook een vintage hoekje waar je bijzondere kleding items kunt vinden voor een mooie prijs. Je vindt hier ook items uit onze eigen kledingkast! Je kunt heerlijk rondneuzen en wie weet vind je nog mooie vintage schatten om je garderobe mee aan te vullen voor de feestdagen.

MS_3

Save the date en kom 20 november gezellig langs om alvast in de feestdagen sfeer te komen! Extra leuk is dat Dassie Rooibos, Happy by Nature, San Dailys, Barbara’s Stoelmassage en Raw Heaven aan ons feestje meedoen!

Wanneer: vrijdag 20 november van 10:00 – 19:00 bij Kukicha, Jacobijnestraat 4 Z in Haarlem

Social: via onze FB – eventpagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het Haarlems Herfst Feestje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *