Winnen | Winter Candlebags!

kerst candlebags coeurblondeHeb jij onze winter & kerstcollectie al gezien? Naast winterse posters, mooie kerstkaarten en vrolijke hangers en andere kerstdecoratie hebben we nu ook een speciale winter candlebag setWant zeg nu zelf, sfeerlichtjes zijn in dit seizoen natuurlijk niet weg te denken!

De set bestaat uit drie verschillende handgeschreven (en dus unieke) candlebags met daarop de volgende teksten:
– Laten we winterfeestjes vieren
– Baby, we don’t need a mistletoe to kiss
– Let it be magical

candle-bag-coeurblonde-lichtpuntjeEen van onze andere candlebags met de tekst ‘Omdat jij mijn lichtpuntje bent’

In de candlebag kun je een LED-waxinelichtje doen of een echt lichtje in een willekeurig glazen houdertje. Ook leuk om (deels) cadeau te geven aan iemand anders, Sinterklaas staat immers ook weer voor de deur ;-)

Win een Coeurblonde winter candlebag!
Omdat we zoveel zin hebben in de wintermaanden en het gezellig maken van onze eigen huizen al in volle gang is, leek het ons leuk om een winactie te starten met ons nieuwste winter product. We geven daarom alle drie de candlebags uit de set weg!

Kans maken is easy, het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende 2 vragen: welk winter/kerst product uit onze webshop (www.petitepopup.com) is jouw favoriet? En welke van de drie winter candlebags zou jij graag willen winnen?

Meedoen kan door je reactie hieronder achter te laten of onder de actiefoto op onze Facebookpagina of op onze Instagram. Meedoen kan t/m 17 november. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

16 thoughts on “Winnen | Winter Candlebags!

 1. Sharon

  Jeetje, die vragen zijn toch nog best lastig met zulke mooie spulletjes. Ik ga voor mijn antwoord op vraag 1 toch voor de ‘Winter stories sneeuwpret hangers’. Dit omdat ik er zelf blij van wordt als ik anderen een leuk cadeautje kan geven waar zij dan weer blij van worden. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en zou aan iedere hanger een lief kaartje hangen met een leuke tekst om deze vervolgens naar mijn vrienden te sturen. Een creatieve ‘kerstkaart’ welke ze dan ook nog eens in hun eigen boom kunnen hangen. ❄⛄. Mijn antwoord op vraag 2 is de candlebag met de tekst: ‘baby we dont need a misletoe to kiss’ omdat ik dat zoon vrolijke tekst vind. ‘Laten we winterfeestjes vieren’ vind ik ook erg gezellig!!

  Reply
 2. Eva Narcisz

  Wat een mooie en sfeervolle actie . Mijn favoriete X-mas artikel : Winter candlebag set & de zilveren snowflake ketting. Ik loot graag mee, mijn favoriete candlebag : Let it be magical .

  Reply
 3. Stefanie

  Mijn favoriete product in jullie xmas collectie is de luxe kerstkaartenset. Ik kan een tof kaartje geven en je maakt er een ander blij mee. :)

  De candlebag die ik graag zou winnen is: ‘Laten we winterfeestjes vieren’
  Want dat is kerstmis: een leuk familiefeest.

  Reply
 4. Ling Choi

  Hier word ik er hebberig van! Mooie spulletjes waar ik er blij van word. Antwoord vraag 2: Happy Winter gift box en X-mas kaartenset. Ik ga voor Let it be magical candlebag om mijn huisje gezellig te maken!

  Reply
 5. Adinda

  Oooh wat gezellig zo’n zakje in huis! Ik kies het laatste zakje ‘laten we winterfeestjes vieren’! Het leukste item uit jullie X-mas shop vind ik Rudolf. En omdat de actie loopt tot op de dag dat ik jarig ben (17 november) hoop ik dat ik dit leuke zakje cadeau krijg! Fijne dag allemaal! :)

  Reply
 6. Lizette van Dam

  Wat een geweldige sfeervolle dingen hebben jullie. Ik vind de winter sneeuwpret hangers heel gaaf en het zakje: laten we winterfeestjes vieren. Te leuk :)

  Reply
 7. Tiny

  Wat een leuke actie! Mijn favoriete kerstproduct is de luxe kerstkaarten set. Deze set is bijna TE leuk om te versturen! ;)
  (Ook al zijn mijn lieve familie en vrienden dat dubbel en dwars waard natuurlijk!)

  De candlebag die ik graag zou willen winnen is: ‘Laten we winterfeestjes vieren.’ Doordat dit mijn eerste kerst op kamers gaat worden, kan mijn kamer zeker nog wel wat nodige sfeerlichtjes en warmte gebruiken. Dus een winter candlebag van Coeurblonde komt hier prima van pas!!

  Reply
 8. Jaimy

  Mijn favo uit de mega gave webshop is zeker de Happy qoute mok. Nu het kouder wordt, lekker binnen met een thee’tje of een warme choc. Perfect in deze mokken en gezellig :)! … moet ze toch eens op mijn verlanglijstje gaan zetten voor de feestdagen.

  Ik vind alle 3 de teksten op de candlebags mooi, maar ik zou gaan voor ‘we don’t need a mistletoe to kiss’.
  Ben nog altijd tot over mijn oren verliefd op mijn vriend, en deze qoute nailed dat dus echt wel! We wonen heerlijk samen, en soms hoeven er geen erge tijden te zijn geweest, om serieus toch wel heel veel voor elkaar over te hebben… nou dat zijn wij :D!

  Keep up jullie geweldige website, i love it.
  Lieve groetjes, Jaimy

  Reply
 9. nicole

  Ik vind de kerstkaartenset te mooi om te versturen! maar zo leuk en inspirerend.
  EN mijn favo tekst is laten we winterfeestjes vieren omdat ik dol ben op feestjes! En dit een hele mooie passende vind!

  Reply
 10. il peperkamp

  Ik vind het winter proof pakket erg mooi voor mezelf maar ook om andere blij te maken. Ander blij maken met de mooie originele kaarten. En zelf een boom met mooie sneeuwbalhangers met leuke teksten.

  Let it be magical vind ik een mooie winterse/kerst tekst en maakt de sfeer compleet!

  Reply
 11. Marit

  Jullie hele webshop staat vol met prachtige producten! Ik heb onlangs al een leuk pakket besteld bij jullie. Het leukste product daarvan vind ik de winter stories sneeuwpret hangers.

  De candlebag ‘laten we winterfeestjes vieren’ vind ik het mooiste. De perfecte verwoording voor het standaard ‘prettige kerstdagen & gelukkig nieuwjaar’. Vele malen vlotter, oprechter en vrolijker!

  Reply
 12. lyd

  Allereerst mijn complimenten
  mijn favo is de pot voor Mooie momenten
  en mocht ik in de Kerstprijzen vallen dan
  Baby, we don’t need a mistletoe to kiss
  Candlebag want die krijgt zeker een
  mooie plek!

  Reply
 13. Antoinette

  Mijn favoriet; het kettinkje met sneeuwvlokje!

  ‘Let it be magical’ – een mooie wens die eigenlijk voor het hele jaar door geldt :)

  Reply
 14. Wendy Kroes

  Mijn favoriete product in jullie webshop is de “Happy Winter Gift Box”, omdat dit een verzameling is van hele leuke kadootjes.
  En wat betreft de tekst voor de candle bag, dit is “Let it be magical”, want vaak met hele kleine dingen, kun je iets heel mooi maken (als je het wilt zien tenminste…).

  Reply
 15. Pip

  Gefeliciteerd Marit, Sharon en Jenice! We hebben jullie net gecontact want jullie hebben een winter candle bag gewonnen. Veel plezier ermee en voor alle anderen: binnenkort komt er weer een nieuwe winactie online. Liefs Elle & Pip

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *