Collection | Sneeuwpret hangers

sneeuwballen hanger sneeuwpret coeurlbondeOnze sier-sneeuwballen staan voor gegarandeerde sneeuwpret, ook als het geen witte decembermaand wordt ;-) ! Als versiering in je kerstboom(pje), aan je homemade mistletoe, aan een (eucalyptus)tak of gewoon de muur, met deze vrolijke sneeuwballen maak je van jouw huis in no time je eigen Winter Wonder Land Home.

coeurblonde kersthangersDaarnaast kun je ze ook gebruiken als gift tag of naamlabel om je winter- & kerstcadeautjes leuk mee te versieren. Want mooi ingepakte cadeautjes zijn op zich al een cadeautje, toch!winterfeestjes coeurblonde

We hebben drie verschillende sets met daarin 6 verschillende sneeuwballen en daarop stuk voor stuk een andere tekst of illustratie. De Winter Wonder Home set bestaat uit vrolijke winterse illustraties en is samen met de Winter Stories set, die bestaat uit handgeschreven vrolijke winterse tekstjesperfect voor de decembermaand en haar gezellige feestdagen.

bloem winter hanger

De derde, Nieuwe Avonturen, set is wat algemener en sluit daarnaast ook mooi aan bij het naderende nieuwe jaar, dat vaak vol met nieuwe ideeën, dromen, plannen, en uitdagingen zit. Op de foto’s kun je alvast wat sneeuwballen uit alle drie de sets bekijken.

coeurblonde boompje hangers

Ook zin gekregen om te gaan versieren? Je vindt de Sneeuwballen hangers hier in onze webshop >> 

Een groot deel van de andere versiering in onze houten takken-kerstboom op de foto hierboven is trouwens ook te vinden in onze webshop! Bijvoorbeeld de Happy Home Mini Frames of de Diamond Mini Frames! Leuk om lieve briefjes of plaatjes in te doen!

kerstboomversiering coeurblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *