Atelier | Geboortekaartje tweeling katten

geboortekaartje tweeling katten coeurblondeAfgelopen maand werd de tweeling Emme & Julia geboren en speciaal voor deze meisjes mochten we een geboortekaartje ontwerpen! Het is een compleet nieuw ontwerp geworden met een geïllustreerde katten familie er op. Al eerder ontwierepn we geboortekaartjes met dieren erop (hertjes, rendieren, pinguïns, konijntjes, ooievaar, olifantjes, vogeltjes, paardje, varkentje) en ook geboortekaartjes voor tweelingen waren voorbij gekomen, maar nog niet eerder maakten we iets met katjes erop.

geboortekaartje meisjes getekend katten

Het is een dubbele vierkanten kaart geworden van mooi stevig mat papier. Op de voorkant van de kaart staan de katten familie en de namen (handgeschreven) van de tweeling. Aan de binnenkant van het kaartje komen de twee kleintjes terug samen met de geboortegegevens (rechter binnenkant) en links de adresgegevens van het gezin.

geillustreerd geboortekaartje katten tweeling

De hoofdkleuren in de kaart zijn fris en zachtblauw met daarbij gecombineerd wit, grijs, zwart en okergeel. Naast de katten hebben we diverse elementjes gebruikt waaronder een slinger met lampionnetjes, confetti en kleine sterretjes.

Op de foto’s kun je het eindresultaat bekijken. We zijn zelf blij met het resultaat en ook de ouders van Emme & Julia waren blij met het geboortekaartje voor hun dochtertjes: “We hebben gisteren de kaartjes ontvangen. Wat zien ze erg gaaf uit! Ook de enveloppen hebben een mooie kleur (niet dat enge wit). Heel veel dank voor de goede service”.

Als ik een geboortekaartje na het drukken uiteindelijk in mijn handen heb reacties lees zoals de bovenstaande, besef ik altijd extra hoe bijzonder het is om geboortekaartjes te mogen ontwerpen. We beleven hier dan ook erg veel plezier aan en hopen nog heel veel lieve kaartjes te mogen maken. Op het moment werken we aan een aantal opdrachten voor winterkindjes, deze kaartjes zullen we, als het zover is, natuurlijk ook hier op de blog laten zien.

geboortekaartje op maat laten maken

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com

Voorbeelden van ons werk en de ‘nice to meet you flyer’ voor geboorte- en trouwkaarten zijn hier te vinden >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *