Collection | Winter Gift Boxes & kerstpakketten

kerstpakket cadeau winter coeurblonde copyOok dit jaar hebben we weer een flink aantal winter- en kerstproducten ontworpen. Naast een kerstkaartenset (bestaande uit vrolijke enkele kaarten) hebben we dit jaar ook een luxe kerskaartenset ontworpen met dubbele kaarten op mooi stevig mat papier.

kerstpakket coeurblondeDaarnaast vind je in onze nieuwe collectie diverse winterse posters om je huis klaar te maken voor het najaar, verschillende sneeuwballensets (leuk voor in de boom of aan cadeautjes) en natuurlijk ons favoriete sfeerlicht: de candlebags met leuke prints en tekstjes erop.

cadeaupakketten winter kerst coeurblonde

Omdat de decembermaand ook de maand is waarin we onze familie, vrienden, collega’s en werknemers graag verrassen met wat leuks hebben we een aantal Coeurblonde Winter Boxes samengesteld vol met leuke cadeautjes. Je kunt kiezen uit vier verschillende varianten. Bij ieder pakket zijn de verzendkosten ingegrepen en je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen die we op een leuke kaart noteren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alle cadeautjes uit het pakket door ons in te laten pakken. Handig voor als je het direct naar iemand wilt laten versturen of zelf geen tijd hebt om het in te pakken!

winter kerst pakket coeurblonde

Mocht je interesse hebben in een groot aantal pakketten, bijvoorbeeld als personeelscadeau, dan kun je ons een e-mail naar coeurblonde@gmail.com sturen zodat we in gezamenlijkheid naar de extra opties kunnen kijken zoals gepersonaliseerde producten. We denken in ieder geval altijd graag met je mee!

Je vindt alle cadeau-pakketten hier in onze webshop. Alle losse winter & kerstproducten zijn hier te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *