Atelier | Geschept geboortekaartje Filippa

Het stevige matte papier waar ik vaak mee werk bij geboortekaarten en trouwkaarten vind ik persoonlijk erg mooi maar voor dit ontwerp heb ik gewerkt met Holland geschept papier en ik moet zeggen dat is toch ook wel heel erg stijlvol! We ontwierpen dit geboortekaartje speciaal voor Filippa, die afgelopen september werd geboren.
hollands geschept geboortekaartje coeurblonde meisje

Het is een enkele kaart en doordat deze op geschept papier is gedrukt hebben de randen van de kaart een subtiel afgescheurd effect wat helemaal past bij de look van het papier zelf. Op de voorkant van de kaart staan roze en oranje verfvlekjes en ligt de nadruk op haar naam, die met de hand is geschreven. Bij haar naam vliegt een vlindertje, in pen-tekening stijl, weg.
filippa geschept geboortekaartje coeurblonde

Dit vlindertje komt aan de achterkant van de kaart terug samen met een prachtig gedichtje dat ik van de ouders van het meisje kreeg aangeleverd. Ook deze is met de hand uit geschreven waardoor het unieke kaartje een persoonlijke uitstraling krijgt.
enkele geboortekaart verf coeurblonde

De enveloppen voor deze kaarten waren een slagje groter dan de kaart zelf en eveneens van Hollands geschept papier, zodat het een mooi geheel werd. Op de foto’s kun je het resultaat bekijken. Ouders Manon en Simon waren, net als wij, erg tevreden met het eindresultaat.“We hebben de kaartjes gisteren ontvangen en we zijn er super blij mee. Wat hebben jullie er een lief kaartje bij gedaan en wat waren ze leuk door jullie ingepakt. Zo was t voor ons ook weer een cadeautje om ze te ontvangen. Leuk!” Van dat soort reacties worden wij natuurlijk ook weer blij :)

gedichtje geboortekaartje geschept papier

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com

Voorbeelden van ons werk en de ‘nice to meet you flyer’ voor geboorte- en trouwkaarten zijn hier te vinden >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *