Atelier | Flyer voor Good Food Collective

good food collective herfst flyerAfgelopen zondag organiseerde Good Food Collective een gezellige brunch bij Potrait in Haarlem. Helaas konden wij er zelf niet bij zijn maar wat we hebben gehoord en gezien zag er erg goed uit! Hanneke, Simone en Frouke, die samen Good Food Collective vormen, hadden allerlei verschillende soorten gerechten en hapjes gemaakt die stuk voor stuk vegan en glutenvrij waren. Yummm!

Speciaal voor dit leuke food event mochten wij de flyer ontwerpen. Een erg leuke opdracht op te doen! Op de foto’s kun je het resultaat bekijken. Het is een liggende a5 flyer geworden in herfst sfeer.

Zowel de voorkant als de achterkant van de flyer hebben een mooie food foto als achtergrond. Aan de voorkant heb ik daar hartjes bij getekend en met de hand Let’s Have Brunch geschreven. Daarnaast staan op de voorkant de tijden en data en wordt natuurlijk de Good Food Collective genoemd.

achterkant flyer door coeurblonde

Op de achterzijde van de flyer vind men meer informatie over de events waaronder prijs, hoe te reserveren en dat er ook nog een golden goodiebag wordt verloot. Omdat de sierlijke handgeschreven letters van Let’s Have Brunch al wat meer aandacht trekken en centraal staan op de voorkant van de flyer heb ik voor de overige teksten gekozen voor een mooie simpele letter met een strakke uitstraling.

De brunch bij Potrait gemist? No worries! Ze organiseren sowieso nog twee brunches in Amsterdam (Marits huiskamer) op 25 oktober 2015 en 29 november 2015. Kijk voor meer info op Facebook.com/goodfoodcollective.

coeurblonde flyer op maat

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com

Voorbeelden van ons werk en de ‘nice to meet you flyer’ voor geboorte- en trouwkaarten zijn hier te vinden >>>

1 thought on “Atelier | Flyer voor Good Food Collective

  1. Michelle Kaiser

    Wat een toffe flyer. Ik zie heel duidelijk jullie handtekening erin als ik naar de site kijk, maar toch wel helemaal passend bij het doeleinde waar het voor bestemd is. En dan ken ik jullie site net een paar seconden en haal dit meteen er al uit. Top gedaan dus.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *