Atelier | Geboortekaartje Fabe

geboortekaartje fabe coeurblondeBegin september is hij geboren, Fabe, het zoontje van Edine en Johan. Deze kersverse ouders mailden mij eerder dit jaar over het ontwerpen van hun persoonlijke geboortekaartje, wat wederom weer een ontzettende leuke opdracht was om mee aan de slag te gaan.
Bijzonder aan dit geboortekaartje is dat ze een element uit het geboortekaartje van Edine wilden laten terug komen in het compleet nieuwe kaartje voor Fabe.ooievaar geboortekaartje illustratie

Daarom staat op de voorkant van Fabes kaartje de ouderwetse getekende kinderwagen die ooit ook op het geboortekaartje van zijn moeder stond. Het kleurenpalet zou gaan bestaan uit (mint)groen tinten met beige, lichtbruin, zwart, wit en grijs.

geboortekaartje fabe kinderwagen mint

Op de vrolijke buitenkant in fris mintgroen staat de kinderwagen centraal met daarboven zijn handgeschreven naam. Eromheen is het kaartje versierd met sterretjes en wat takjes met blaadjes eraan. Aan de binnenkant van de kaart komen de bruin en wit tinten meer aan bod.konijnen geboortekaartje geillustreerd

Iets wat zeker terug moest komen zijn de twee schattige witte hangoor konijnen die toch ook een beetje deel uit maken van het gezin. Daarnaast wilden ze graag een ooievaar op het kaartje hebben die komt aanvliegen met de baby.

Op de foto’s kun je het resultaat bekijken. Het is een dubbele kaart geworden met afgeronde hoekjes op mooi stevig mat papier met een licht werkje erin.jongen geboortekaartje coeurblonde

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com

Voorbeelden van ons werk en de ‘nice to meet you flyer’ voor geboorte- en trouwkaarten zijn hier te vinden >>>

1 thought on “Atelier | Geboortekaartje Fabe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *