Collection | Nieuwe oorbellen

SNowflake_blog

We zijn zelf een beetje verliefd op onze nieuwe sterling zilveren oorbellen;-) Met het oog op de komende winterfeestjes zijn de nieuwe oorbellen setjes dé finishing touch. Ze zijn subtiel, lief en stijlvol. De bovenstaande snowflake oorbellen zijn een leuk detail waarmee je jouw outfit helemaal af maakt. Ze vormen trouwens ook een mooi setje met onze snowflake ketting die ook verkrijgbaar is in goud.

Luminou_blog

De bovenstaande luminous spheres oorbellen vormen een lief mini sterrenstelsel van drie kleine sterretjes. Ze hebben een bijzondere langwerpige vorm maar zijn door hun formaat heel subtiel. Ook deze zijn knopjes gemaakt van sterling zilver.

oorbellen

Wat ik persoonlijk erg mooi aan deze oorbellen vind, is dat ze zo subtiel zijn. Mijn favoriete paar is dan ook het onderstaande simplicity setje. Ze zijn prachtig in hun eenvoud en de ronde schijfjes zijn licht gehamerd waardoor ze een wat mattere uitstraling hebben. Ik denk dat onze nieuwe oorbellen een mooie aanvulling van onze webshop vormen en dat er zeker musthaves tussen zitten voor liefhebbers van stijlvolle en simpele sieraden! Je kunt de nieuwe oorbellen hier vinden >>>

Rond

1 thought on “Collection | Nieuwe oorbellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *