Collection | Nieuwe luxe kaarten(sets)

poetry kaarten set coeurblondeMet trots presenteer ik hierbij… onze nieuwe kaarten! Gisteren heb ik onze net nieuwe dubbele postcards toegevoegd aan onze webshop. Eerder deze week deden we dit al met onze kerstkaartenset (5 verschillende kerstkaarten) en nu hebben we nog meer toffe kaarten(sets) aan het assortiment toegevoegd.schattebout kaart 1 coeurblonde

Allereerst hebben we gewoon nóg een tweede kerstkaartenset ontworpen! Deze is wat groter en luxer (7 dubbele kaarten met envelop) dan onze andere vrolijke set, die juist weer wat kleurrijker is.

coeurblonde kerstkaarten set 2015

Ook hebben we nu allerlei verschillende luxe dubbele kaarten (met envelop!) van mooi mat papier toegevoegd aan de collectie. Op deze kaarten staan onze Coeurblonde gedichtjes, mooie quotes en illustraties. Op de foto’s kun je een aantal van deze nieuwe postcards bekijken maar voor wie benieuwd is naar de rest: je vindt hier het complete overzicht van onze kaarten(sets).

she decided kaart coeurblonde

Naast losse kaarten hebben we ook een prachtige Poetry Set samengesteld met daarin vijf verschillende luxe dubbele kaarten (wederom met enveloppen) met daarop onze eigen Coeurblonde gedichten: Lanterfanten, Mooie Momenten, Nieuwe Begin, She Decided & Pluk het moment.happy new year kaart coeurblonde

Een perfect cadeau voor de stationary liefhebber, fijn om zelf in huis te hebben voor momenten waarop je  iemand echte post wilt sturen én ook erg leuk om je huis of werkplek mee te stijlen (leuke lijstjes, masking tape-jes of in een kaartenrek).rendier kaart coeurblonde

Als echte kaartenliefhebber ben ik erg blij met het resultaat en vind ik het ontzettend leuk dat we onze kaartencollectie stap voor stap verder uitbreiden en vernieuwen. Ik hoop dat jullie ze net zo mooi vinden als ik! Je kunt alle kaarten(sets) hier in onze webshop bekijken en bestellen.dromenvanger kaart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *