Atelier | Geïllustreerd geboortekaartje Sophie

geboortekaartje sophie coeurblondeKleurrijk, vrolijk en vol natuur elementjes. Zo is het geboortekaartje voor de in september geboren Sophie te beschrijven. Het kleurenthema met veel paars en fuchsia komt overeen met de kleurtjes in het kaartje van Sophie haar grote zus.

geboortekaartje uniek meisje persoonlijk

De ouders van het meisje vonden het leuk om een kaartje in dezelfde kleuren te laten ontwerpen, zodat deze zou matchen met het kaartje van hun eerdere dochter, maar tegelijkertijd mocht het juist wel weer heel wat anders worden dan de eerdere kaart (waarvan het ontwerp door iemand anders is gemaakt).

Op de foto’s kun je het eindresultaat bekijken. Het kaartje heeft een witte basis waardoor de nadruk op de naam en op de illustraties ligt. Ook zorgt deze lichte achtergrond ervoor dat, ondanks dat er veel kleuren en illustraties in het kaartje zijn verwerkt, het een rustig geheel blijft. Veel bloemen met daarbij lieve beestjes als een bijtjes, lieveheersbeestjes en vlindertjes vormen samen met haar naam het kaartje. ‘Sophie’ is met de handgeschreven wat het kaartje extra uniek maakt.

geillustreerd geboortekaartje

De binnenkant van het kaartje is wat strakker. Je vindt er de gegevens van het gezin en de geboortegegevens, neergezet in een mooie simpele letter die qua kleur eveneens matcht met de rest van het kaartje. Het is een dubbele vierkanten kaart geworden op mooi stevig mat papier in natuurwit.

binnenkant geboortekaartje sophie

Ook iets laten ontwerpen?
Dat kan! We ontwerpen en produceren van alles op maat en werken jouw idee uit tot een passend ontwerp. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, we denken graag me je mee! Je kunt bij ons onder andere terecht voor: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, save the date kaarten, flyers, logo’s, visitekaartjes, menukaarten, handschrift/typografie en webdesign. Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *