Collection | XL (toilet) bags

toilettas groot fabulous coeurblonde

We zijn erg blij dat dat we weer nieuwe XL toiletbags en XL feather bags binnen hebben! De grijze ‘Stuffed with things that make me look damn fabulous’ is een heerlijk grote toilettas die niet alleen perfect is om al je beauty-spulletjes in op te bergen maar ook handig als bag in bag (ik kan echt niet meer zonder;-) met daarin make-upjes, je telefoon, je zonnebril of andere dingen die je maar al te graag meeneemt.

tas met veren illustratie shopper

In de XL feather bag kun je lekker veel meenemen (praktisch: check!) en het is ook nog eens een blikvanger! Het mooie basic canvas met de prachtige opdruk van veertjes maken deze tas zowel stoer als lief, dus hij kan op lekker veel manieren worden gecombineerd! In de tas, die afgesloten kan worden met een rits, zit nog een extra vakje met ritsje waar je kleine losse/belangrijke spulletjes zoals sieraden, je telefoon, je OV-kaart etc in kunt opbergen (en snel kunt pakken).

veren tas flair magazine

Extra leuk is dat de XL Feather Bag uit onze Petite Pop Up Boutique, ook in Flair heeft gestaan! De tas zat tussen de favorieten producten van de redactie. Om het keuzeproces nog even lastiger te maken, is de XL Libellule toiletbag ook weer verkrijgbaar in de shop…

lalibellule

De toiletbags zijn, zoals de ‘XL’ benaming al aangeeft, lekker groot (32 bij 26 cm) en zijn te wassen op 40 graden. Erg handig vind ik persoonlijk omdat er in mijn toilettas altijd wel wat vlekjes ontstaan. Je vindt de XL toiletbags en de XL feather bag in onze webshop.

1 thought on “Collection | XL (toilet) bags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *