Collection | The Snowflake

ketting sneeuwvlokje goud winterHet wil nog wel eens gebeuren dat ik (of Pip trouwens ook) zelf een beetje hebberig word van items uit onze eigen collectie. Inmiddels verloopt het, als een van onze harten sneller gaat kloppen van een bepaald product, als volgt. Je zegt het (Pip, bij deze geef ik aan in love te zijn met onze nieuwe Snowflake kettinkjes! ;-) en de ander zegt vervolgens: dan neem je er zelf toch eentje!

snowflake necklace elle

Nu hoop ik stiekem dat Pip (die nu op Ibiza zit – *jaloers*) hier ook dit keer in meegaat, want ik vind deze zó leuk dat ie al dagelijks om m’n nek hangt..! Ondanks dat ik meer van de zomer en het zonnetje ben, omarm ik de winter wel en probeer ik volop te genieten van die dingen die het najaar leuk maken (kaarsjes en gezellige lampjes aan, bioscoop bezoekjes, uitgebreid koken, dikke huissokken aan, rode wangen weer met strakblauwe lucht en ijzige briesjes, winterjassen en stoere laarzen aan kunnen doen en natuurlijk de gezellige kerstperiode).

zilveren sneeuwvlokje ketting winter

Dit lieve sneeuwvlokje past wat mij betreft perfect bij het najaar en is ook nog eens leuk om tijdens de feestdagen te dragen. We hebben ‘m in sterling zilver maar ook in goud (sterling zilver verguld met goud). Ondanks dat ik zowel zilveren als gouden sieraden draag, ging mijn voorkeur in dit geval uit naar de gouden variant. Maar voor specifieke zilver liefhebbers hebben we ‘m dus ook!

Ook in love of vind je ‘m leuk als cadeautje (we kunnen ‘m mooi voor je inpakken met daarbij een kaart met persoonlijke boodschap erop!) voor iemand anders? Je vindt The Snowflakes hier in onze webshop in het goud en de variant in zilver bij al onze zilveren kettingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *