Atelier | Zomerse Save the Date kaart op maat

save the date kaart bruiloft coeurblondeHet ontwerpen van trouwkaarten en (styling) producten voor bruiloften vind ik erg bijzonder om te doen. Je draagt immers iets bij aan een dag die voor de mensen in kwestie ontzettend speciaal is. Ik had dan ook erg veel zin om aan de opdracht van Annemarie en Jitze, die volgend jaar juni trouwen, te beginnen.ontwerp op maat trouwen save the date

Zij wilden hun gasten nu alvast op de hoogte te brengen van hun grote dag en daarom lieten zij een Save the Date kaart door ons maken. Deze kaart mag dan een jaar voor de daadwerkelijke bruiloft worden verstuurd, hij sluit wel al helemaal aan bij de kleuren en het thema van de trouwerij zelf. Inmiddels zijn de kaarten verstuurd en is dit het resultaat geworden, een vrolijke en zomerse kaart. De echte uitnodiging en de naambordjes voor de gasten (die allemaal bij elkaar zullen aansluiten) moeten dus nog ontworpen en gemaakt worden dus die zullen hier volgend jaar te bekijken zijn.save the date kaart coeurblonde

Het kleurenthema van deze wedding is vrolijk, kleurrijk en past helemaal bij de zomer, het seizoen waarin het stel elkaar het ja-woord geeft. De hoofdkleuren op de grote dag zullen fel lichtblauw/tuqoise en fuschia roze zijn. Deze komen, zoals je al kunt zien aan de Save the Date kaart, dan ook terug komen in alle producten die wij voor ze ontwerpen.

De Save the Date kaart is gedrukt op mooi mat stevig papier. Het betreft een enkele kaart waarbij allebei de zijdes zijn gebruikt voor de aankondiging. Er ging dan ook nog een envelop om deze kaart heen. Aan de ene zijde licht de nadruk op het kleuren thema en de trouwdatum aan de andere kant van de kaart staat de persoonlijke boodschap van Annemarie en Jitze.

Een Save the Date kaart, trouwkaart of iets anders laten ontwerpen
Wil je ook een trouwkaart of iets anders door ons laten ontwerpen? Dat kan! Je kunt kiezen uit (deels) bestaande ontwerpen of een compleet nieuw ontwerp laten maken. Voor vragen of een prijsopgave kun je een mailtje sturen naar coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot mails!

1 thought on “Atelier | Zomerse Save the Date kaart op maat

 1. Nadine

  Hallo,

  Ik vind de “save the date kaart van Annemarie en Jitze zeer mooi en ik zou deze kaart graag voor onze huwelijksuitnodigingen gebruiken.
  Is dat mogelijk?

  Groetjes!
  Nadine

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *