Collection | Nieuwe kettingen in de webshop

circle ketting goud
Het is officieel herfst en dat is een mooi moment om wat eerste nieuwe najaarsproducten aan onze webshop toe te voegen. Naast winter en kerst items hebben we ook weer een aantal mooie (nieuwe) sieraden die zich uiteraard ook perfect lenen voor feestjes en de feestdagen. Wat denk je bijvoorbeeld van de sieraden op de foto’s, gemaakt van prachtige materialen als edelsteen, sterling zilver en goud.

Op de bovenste foto staat een van mijn persoonlijke favorieten, de Circle of Balancewaarbij de cirkel wordt vastgehouden door de kettingDit staat symbool voor de balans tussen je overgeven aan de stroming en het volgen en sturen van je eigen koers. Stromend water heeft een wil maar met een peddel kun je, mits je in actie komt, ook zeker wat richting bepalen. Positiviteit, vertrouwen en wilskracht zijn de peddels (de ketting), de stroming (de cirkel) is alles wat je tijdens de tocht tegenkomt.

lavender stardust ketting coeurblonde

De grijs blauwgroene Druzy Quartz ketting hieronder hadden we onlangs al toegevoegd aan het assortiment en nu is daar de Lavender Stardust bij gekomen. Deze twee kettingen zijn stuk voor stuk een limited editions, we hebben er dus maar een beperkt aantal van. Love at first sight? Wacht dan niet te lang (met het tippen van je lover ;-)druzy groen coeurblonde blog

Het mooie blad van de Leafdevol ketting past maar wat goed bij de herfst en het najaar, waarin niet alleen het seizoen veranderd en frisse wind blaadjes doet dansen, maar ook onze bezigheden, ideeën en plannen vaak weer even onder de loep worden genomen.

leafdevol ketting coeurblonde

De Leafdevol staat dan ook voor het vol frisse energie & met liefde aan de slag gaan met veranderingen en het nieuwe. Ook perfect als cadeau voor iemand die van koers gaat veranderen of een droom gaat najagen.

En dan hebben we nog de Open Heart ketting, met een lief subtiel open hartje eraan. Deze ketting staat symbool voor het openstaan voor (nieuwe) liefde. Een stijlvol kettinkje om dagelijks te  dragen.

open heart ketting coeurblonde goud

We hebben nog veel meer mooie kettingen met lieve hangertjes en prachtige edelstenen. Je vindt alle gouden kettingen hier en de sterling zilveren hier. Op zoek naar oorbellen of een armbandje? Hier vind je het complete overzicht van alle Coeurblonde sieraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *