Winnen | Geef schone lucht cadeau!

win clean machine coeurblonde

We hebben een wel heel groene winactie waarbij jij iemand gelukkig kan maken met… schone lucht. Hoe origineel! We mogen maar liefst vijf Ogreen Clean Machines weggeven, dit zijn schattige plantjes die de lucht actief zuiveren en voor een schonere leefomgeving zorgen. Ieder plantje levert dus een eigen hoeveelheid aan schone lucht op. Kijk, daar worden we blij van!

Clean4

De plantjes zijn erg leuk (en duurzaam!) verpakt en passen goed in elk interieur. De grote vraag is nu: aan wie zou jij een Ogreen Clean Machine willen geven? Aan die ene goede vriendin die wel een opkikker kan gebruiken? Of ken je iemand die net is begonnen aan een nieuwe baan of studie waarbij de werkplek wel opgevrolijkt kan worden? Of als symbolisch cadeau aan een pasgeboren baby? Mogelijkheden genoeg!

Clean2

Zelf hebben we twee Ogreen Clean Machines (blijft een grappige naam;-) in ons atelier staan en ik moet zeggen dat het gewoon een fijn idee is dat de planten ook wetenschappelijk bewezen de lucht zuiveren. We hebben de sticker er daarom eigenlijk als grappige reminder op laten zitten.

Clean3

Hoe doe je mee?

Laat ons middels een reactie onderaan deze post weten aan wie jij een Ogreen Clean Machine zou willen geven! En we zijn natuurlijk ook benieuwd voor welke Ogreen Clean Machine je in dit geval zou kiezen. Je vindt de varianten via deze link. Meedoen kan tot en met 25 september 2015 en winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer info over de Ogreen Clean Machines of wil je er alvast eentje kopen? Je vindt er hier meer informatie over.

23 thoughts on “Winnen | Geef schone lucht cadeau!

 1. Lisanne

  De O’Green Champ vind ik het allerleukste en ik zou ‘m het liefste aan m’n huisgenootjes geven, omdat ons huis wel een paar leuke plantjes kan gebruiken naast de sierpompoen die het huis nu in z’n eentje ‘groen’ moet maken! En natuurlijk ook omdat ik er dan zelf van kan meegenieten en ademen :)

  Reply
 2. Ingrid

  De Ogreen Clean Machine zou goed van pas komen bij mijn vriendinnetje thuis. Zij houdt ontzettend van planten maar heeft 3 katten die dat ook enorm interessant vinden. Daarom heeft ze weinig planten in huis. Een Ogreen Hero (uiteraard op een veilig plekje tegen de katten) zou voor haar daarom een uitkomst zijn! In een klap schone lucht en een hogere luchtvochtigheid met maar één plant, ideaal :)

  Reply
 3. Anouska

  M’n beste vriendin is net begonnen aan haar master opleiding in Utrecht en woont nu eindelijk op kamers. Haar zou ik het liefst de Ogreen Icon cadeau willen geven, omdat die ook goed werkt tegen hoofdpijn.

  Reply
 4. Lies

  Wat een geweldig leuke en vooral ook goede plantjes zeg! Ik zou hem cadeau doen aan een hele lieve vriendin die in november uitgerekend is van haar eerste kleine, voor op de babykamer. Ze wonen best wel dicht bij een grote weg, en als er iemand een echt schone lucht nodig heeft, is het wel een klein mensje! Ik zou gaan voor de Ogreen Champ omdat die mooi is een heel veel M2 schone lucht produceert :-)

  Reply
 5. Hanneke Kappen

  Heel graag voor mijn zus die het vaak benauwd heeft door CARA de o green champ. Ze heeft net een eigen huisje gekocht en deze plant kan haar hele woonkamer voorzien van schone lucht en dat heeft ze hard nodig!

  Reply
 6. Charlotte

  Het kantoor waar mijn man werkt, ligt direct naast de A13. Hij kan van achter zijn buro zwaaien naar de voorbij rijdende mensen. Als iemand schone lucht kan gebruiken dan zijn hij & zijn collegas het! Ik denk dat de Ogreen Icon daar heel mooi zou staan.

  Reply
 7. Emma

  Ik zou de Ogreen Superb aan mijn lieve vriendje willen geven, die heel veel moeite heeft met de vakantie die teneinde is gekomen en zojuist is begonnen met zowel stage als school. Zijn leven mag dus wel wat opgefleurd worden;) Daarnaast woont hij in een oud, vochtig gebouw, dus wat schone lucht kan zeker geen kwaad!

  Reply
 8. Dagmar

  Mijn Ogreen Clean Machine, ook wel ‘The Champ’ genaamd gaat naaaaarrrrrr…. *tromgeroffel..* Mijn liefste, knapste en meest humoristische vriendinnetje. Na een abrupt einde van haar 7-jarige-relatie vind ik haar op dit moment sterker dan ooit. Ik ben zo trots op haar en welke troffee staat nou mooier op de plank dan deze Champ ;)

  Reply
 9. Julie

  Oh ze zijn zo leuk en ik wil er zelf ook wel graag een paar :-). Voor mijn zusje, na een relatie van 7 jaar iets voor der zelf gaat zoeken en dit mooie en tevens nuttige plantje goed van pas komt.

  Reply
 10. Annemiek

  Ik zou met alle liefde een Ogreen Champ aan m’n moeder geven, dan heeft ze weer iets extra’s om voor te zorgen nu ik op mezelf woon (:

  Reply
 11. Martine

  Wat een prachtige en gezonde planten! Ik wil hem graag kado doen aan mijn dochter, die sinds begin juli woont op trainingscentrum Papendal. Ze is daar volop aan het trainen voor het nieuwe sportseizoen en ondertussen is ze ook nog druk met haar studie Psychologie. Ze leidt een heel druk, maar zo gezond mogelijk leven. Daar past deze plant mooi bij en hij zal prachtig staan in haar kamer.

  Reply
 12. Laura

  Ik ben net werkzaam bij het asielzoekerscentrum als begeleider voor minderjarige asielzoekers. Deze kinderen komen alleen naar Nederland om hier asiel aan te vragen en hebben vaak geen familie meer. Omdat wij net zijn gestart als minderjarige locatie hebben wij nog twre vreselijk kale spreekkamers waar wij oa gesprekken voeren met deze kinderen over hoe het met ze gaat. Aankleding zou leuk zijn maar vooral iets bijzonders wat wij kunnen meegeven aan deze kinderen en waar zij iets van kunnen leren! Deze kinderen hebben vaak ook afleiding nodig na een heftig gesprek en daar kan ik hem ook voor inzetten :)

  Reply
 13. Liesbeth

  De genius! Voor m’n beste vriendin, plantlover for life, die na veel tegenslagen nu net een eigen huis heeft gekocht en druk moet sparen om al die extra ruimte fijn aan te kleden.

  Reply
 14. Dagmar

  Ik zou graag de Ogreen greenmachine aan mijn zus cadeau willen doen. Zij is in verwachting van haar tweede kindje. Wie kan er beter schone lucht gebruiken dan een zwangere vrouw? :-) Goed voor haar en goed voor de baby! Mooi cadeau van een trotse tante!

  Reply
 15. Sharon

  Mocht ik winnen zou ik een mooie ‘Ogreen Champ’ cadeau doen aan mijn zus. Heeft een nieuw huis gekocht en wat staat daar nu mooier in dan deze champ. Nieuw huis met (nieuwe) schone lucht, win-win situatie dacht ik zo ;-)!

  Reply
 16. Anita H.

  Mijn keuze: Champ. Die zou ik graag willen geven aan een goede vriendin, Rita. Zij vindt een gezond huisklimaat ook belangrijk en bovendien houdt ze erg van planten.

  Reply
 17. Marjolein

  Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze verdient een cadeau omdat ze altijd voor mij klaar staat. Ze vindt bloemen altijd zonde van het geld dus een mooie kamerplant kan ze zeker waarderen!
  Ik denk dat ze Ogreen Legend zeker kan waarderen!

  Reply
 18. Elle

  En de 5 winnaars van een Green Machine zijn…. Marjolein, Liesbeth, 
Laura, Annemiek en Dagmar Ameling. Jullie hebben een mailtje gekregen van ons. Bedankt voor het meedoen allen en tot de volgende winactie! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *