Collection | Winter fotoshoot & preview najaarscollectie

coeurblonde boompje hangers

Ondanks dat we ontzettende liefhebbers zijn van het zomerseizoen kijken we stiekem ook wel weer een beetje uit naar het najaar. We zijn zelfs al een tijdje aan het nadenken over onze nieuwe wintercollectie en kerst assortiment.
elle coeurblonde lichtjes

Zo gaan we ook dit jaar weer een kerstkaartset maken (de eerste ontwerpen zijn in progress ;-) en hebben we al een aantal andere winterproof items ontworpen. Het eerste deel van deze nieuwe spulletjes hebben we, samen met een aantal producten uit het bestaande assortiment, afgelopen week gefotografeerd. Wat een feestje!winter wonder home ladder

In een mooie lichte ruimte aan de slag gaan met lichtjes, slingers, confetti en allerlei leuks om mooie plaatjes te schieten. Je leest het al, een complete dag stijlen en fotograferen is voor ons zeker geen straf. We hebben dan ook een erg leuke dag gehawinterfeestjes coeurblonded!

Na het optuigen van onze witte houten kerstboom (die overigens ook door kan gaan voor schattige tipi) kreeg ik gewoon al zin in de decembermaand! Ok, het is pas september en ik hoop dat er nog wat mooie herfstdagen in het verschiet liggen maar op de achtergrond hebben wij de winter & X-mas vibes dit jaar al vroeg te pakken ;-)
winterfeestje bank

lichtjes coeurblonde1


lichtjes coeurblondeEen aantal ideeën gaan we nog uitwerken maar we hebben de webshop net wel alvast aangevuld met wat items uit onze najaarscollectie. Gewoon voor iedereen die niet kan wachten op de winter of graag  bijtijds feestdagen cadeautjes scoort.
bloem winter hangerZo vind je er nu al onze ingelijste winter posters, winter stickers (leuk om cadeautjes mee dicht te plakken!) en drie veelzijdige Sneeuwballen sets: De Winter Stories, De Nieuwe Avonturen en de Winter Wonder Home. Sneeuwpret gegarandeerd want je kunt deze sneeuwballen voor verschillende dingen gebruiken. Vrolijk als versiering in je kerstboom of in een (eucalyptus) tak maar ook heel geschikt om aan cadeautjes te hangen (aan de achterkant kun je eventueel een naam of iets anders noteren). Je vindt het eerste deel van onze wintercollectie hier in onze webshop

Op de hoogte blijven van onze collectie of leuke aanbiedingen? Je kunt je hier aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook of op Instagram. Onze Winter items ook in jouw shop? Stuur ons dan een berichtje via coeurblonde@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *