Collection | Jouw product in onze webshop?

Shopinshop_1

Leuk nieuws! We gaan onze webshop verder uitbreiden. Niet alleen met onze eigen Coeurblonde productlijn (er zijn al nieuwe dingen in de maak!) maar ook met mooie items van anderen. Daarom zijn op zoek naar creatieve, kleinschalige en originele labels waarvan de producten een mooie toevoeging kunnen zijn aan onze webshop! Het zou extra leuk zijn als het beginnende (handmade with love) Nederlandse merken betreft maar dat hoeft natuurlijk niet per se.

create your ow adventure kaart coeurblonde

Wij zouden graag items aan onze Petite Pop Up Boutique willen toevoegen die matchen met onze eigen look & feel. De overlap op deze vlakken hoeft zeker niet 100% te zijn, juist niet eigenlijk. Het moeten originele toevoegingen worden die aansluiten bij ons geheel maar wel op zichzelf staan. Denk hierbij aan producten op het gebied van kinderen, interieur, stationery en sieraden en accecoires. Dus maak jij originele items (of ken je mogelijk iemand die dat doet) en vind je dat jouw product/lijn past bij het Coeurblonde gevoel? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar coeurblonde@gmail.com.

Flair2

Wij bieden je niet alleen een platform aan om je product te verkopen maar genereren via onze social media kanalen ook aandacht voor je product. Daarnaast kunnen elkaar wellicht inspireren en wie weet kunnen we zelfs een gezamenlijk product op de markt brengen! Kortom, we staan open voor allerlei mogelijkheden en ideeën en leren jou en je merk graag kennen. Wie weet tot snel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *