Atelier | Pastel trouwkaart op maat met old timer

trouwkaart door coeurblonde

Vorige maand was hij klaar: de trouwkaart voor Martine en Jurriaan. In oktober dit jaar geeft het stel elkaar het ja-woord en wij mochten een uitnodiging op maat voor ze ontwerpen.

Een van de wensen die zij hadden was om een bepaalde old timer op de kaart terug te laten komen omdat zij elkaar ooit via deze auto hebben ontmoet op het circuit van Zandvoort. Hij heeft dan ook een symbolische betekenis voor ze.

old timer uitnodiging

Daarnaast gaven ze de voorkeur aan niet al te uitgesproken kleuren. Het resultaat is een warme lichte roze tint gecombineerd met fris pastelblauw, zwart, wit en grijs. De auto (die oorspronkelijk rood is) hebben we terug laten komen in het zwart wit omdat rood erg veel aandacht zou trekken en niet mooi aan zou sluiten bij de andere kleuren die er in de kaart zijn verwerkt. Op deze manier is het een mooi geheel geworden waarbij de auto centraal staat maar niet té aanwezig is.

wedding party trouwkaart

Aan de binnenkant van de kaart vindt men de gegevens van de trouwlocatie en het programma. De tekst van het programma wordt vergezeld door geïllustreerde symbooltjes waarbij het eind van de dag wordt weergegeven met de old timer die ook aan van de voorkant van de kaart te zien is, maar dan met blikjes erachter.

programma trouwkaart

Op de foto’s kun je het resultaat bekijken. Het is een dubbele vierkanten kaart geworden op mooi mat natuurwit papier.

trouwkaart op maat pastel

Een trouwkaart (of iets anders!) laten ontwerpen
Wil je ook een trouwkaart of iets anders door ons laten ontwerpen? Dat kan! Je kunt kiezen uit (deels) bestaande ontwerpen of een compleet nieuw ontwerp laten maken. Voor vragen of een prijsopgave kun je een mailtje sturen naar coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot mails!

2 thoughts on “Atelier | Pastel trouwkaart op maat met old timer

 1. Martine Janzen

  Hi Elle,

  Graag wil ik hier ook nog even aangeven hoe blij we zijn met de onwijs mooie kaart! Dat mag namelijk iedereen weten. Je hebt ons super goed geholpen van het begin tot het eind. De communicatie was duidelijk en snel, en het eindresultaat is nog mooier dan we hadden gehoopt. Het blijft natuurlijk altijd spannend dat iemand die je nog nooit hebt ontmoet, iets persoonlijks voor je moet maken, maar met de juiste vragen en je enthousiasme heb je dit toch voor elkaar gekregen. De reacties van onze gasten zijn dan ook lovend. Gelukkig heb ik nu ook jullie webshop ontdekt, anders moet ik zo lang wachten tot de volgende maatwerk opdracht ;)

  Groetjes,

  Martine & Jurriaan

  Reply
  1. Elle Post author

   Hi Martine,

   Wat leuk dat je nog even reageert en dat jullie blij zijn met het verloop van het proces en het eindresultaat. Fijn om te horen! Wie weet zie ik jullie nog wel rondom het diner ;-) Alvast een prachtige dag, de 9e, hij komt al steeds dichterbij! :)
   Groetjes Elle

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *