Events | Sunday Market verslag

SM3

Zoals je wellicht voorbij hebt zien komen stonden we gisteren met onze producten op de Sunday Market in Amsterdam. Voor ons is het altijd erg leuk om zo nu en dan een fysiek verkooppunt te creëren waarbij we al onze producten mooi bij elkaar kunnen uitstallen en natuurlijk om mensen (al dan niet bekend met Coeurblonde) te ontmoeten.

SM_3

Het weer gisteren was niet zo zomers als we gehoopt hadden maar op een paar buien na was het goed te doen. We hebben leuke mensen ontmoet, cadeautjes mooi in kunnen pakken (altijd leuk om te doen!) en ondertussen een beetje gebrainstormd over nieuwe producten voor het najaar en de feestdagen.

SM_5

Nu de herfst voor de deur staat, kijken we zelf erg uit naar het veranderen van dingen in huis. Alles mag weer even extra gezellig worden gemaakt aangezien je in het najaar toch meer tijd binnen doorbrengt. Gezellige lichtjes en kaarsjes mogen daarbij wat ons betreft niet ontbreken en daarom hebben we speciaal voor het nieuwe seizoen onze candlebag collectie uitgebreid waardoor je nu kunt kiezen uit nog meer varianten. Op de foto kun je er een aantal bekijken die vandaag ook hebben toegevoegd in de webshop.

SM_2

Bekijk alle candlebags hier >>> Wil je er meer dan 10 bestellen voor bijvoorbeeld een feestje of als relatiegeschenk of iets op maat laten maken dan kun je ons even mailen via coeurblonde@gmail.com.

SM_1

Wat we gisteren erg leuk vonden is dat veel mensen kennis hebben gemaakt met Coeurblonde. We worden altijd vrolijk van de positieve reacties en de feedback die we van jullie krijgen. Super ook om terugkerende Sunday Markt bezoekers te herkennen!

SM_7

Omdat we veelal digitaal contact met onze klanten hebben is het des te leuker om face-to-face met jullie te praten. Dat is iets wat wij soms weleens missen en het geeft het staan op market en het organiseren van mini-events zoals bij Kukicha altijd een extra dimensie!

SM_4

Gisteren de Sunday Market gemist? De markt vindt iedere eerste zondag van de maand plaats. Wij gaan er waarschijnlijk weer eentje doen ik november. We houden je hierover op de hoogte op onze blog en via onze Facebook pagina.

SM_6

2 thoughts on “Events | Sunday Market verslag

 1. Femke

  Wat een mooie kraam hadden jullie! Het lijkt me ook een leuke markt om te bezoeken. Het is helaas niet om de hoek voor mij, maar wellicht leuk om een dagje Amsterdam mee te combineren. De nieuwe candlebags zijn super leuk!

  Reply
  1. Elle Post author

   Hoi Femke,

   Dankjewel! :) Ja zeker een keertje doen hoor. In Amsterdam is inderdaad genoeg ander leuks te doen (ook op zondag) waarmee je het kunt combineren. Wie weet treffen we je een keertje!

   Fijne dag,
   groetjes Elle

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *