Collection | Nieuw in september

nude druzy ketting coeurblonde

We hebben vandaag weer wat mooie nieuwe items aan de shop toegevoegd. Verstuur jij ook graag kaarten? We hebben een vrolijke groene postcard met tipi aan het stationary assortiment toegevoegd. Leuk voor jong en oud!kaart met tipi

Ook dit najaar hebben we weer een aantal limited edition sieraden in het assortiment waaronder deze maand de prachtige Nude stardust druzy en de Petit druzy stardust. Op de foto’s kun je ze bekijken. We hebben van beide kettingen slechts een paar stuks. Aankomende zondag nemen we ze natuurlijk mee naar de Sunday Market, mocht je ze in real life willen zien!

druzy groen blog

Het zijn stijlvolle en subtiele sieraden met een mooie glinstering. De amuletten zijn gemaakt van Druzy Quartz, een natuurmateriaal uit Brazilië. De Petit druzy stardust heeft een extra lief detail in de vorm van bloemetjes

rondom de druzy stardust steen.

druzy nude coeurblonde ketting

Wil je een ketting cadeau geven? We kunnen hem mooi voor je inpakken als je gebruik maakt van onze cadeauservice. Daarbij hoort ook een vrolijke Coeurblonde kaart waar we je persoonlijke boodschap op schrijven!

druzy groen coeurblonde blog

Je vindt onze nieuwe producten in onze webshop, de Petite Pop Up Boutique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *