Atelier | Geboortekaartje Finn

geboortekaartje vliegtuig illustratie

Naar aanleiding van de enkele kaart die we een tijdje geleden voor Hugo ontwierpen ontvingen we de vraag of we van deze kaart ook een dubbele versie konden maken. Natuurlijk! Op basis van de enkele kaart hebben we er toen een deel bij ontworpen waardoor het een dubbele kaart is geworden.

geboortekaart wolkjes lucht

Het is een echte jongens-kaart met diverse blauwtinten en een mooie tint oranje die zowel op de voorkant als aan de binnenkant terugkomt in de vorm van een vliegtuigje. Naast de gegevens van Finn staat er aan de binnenkant in een klein wolkje ook een boodschap van Finn’s grote zus Zoë. Op de linker binnenzijde staat het Coeurblonde Droom Zacht gedichtje over dromen en avonturen.

geillustreerd kaartje coeurblonde

De vierkante kaart is gedrukt op mooi stevig mat papier. Hetgeen we meestal gebruiken (andere opties als glanzend papier zijn uiteraard ook mogelijk. Een aantal van onze geboortekaartjes kun je hier bekijken. Heb je een leuke gezien (die je wilt laten customizen) of heb je zelf een leuk idee dat je graag op maat uit wilt laten voeren? Mail ons vooral (coeurblonde@gmail.com) dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Geboortekaart finn coeurblonde

Naast geboortekaartjes ontwerpen we nog veel meer op maat, zoals trouwkaarten maar ook logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, flyers, kaarten, posters en illustraties. In dit digitale Coeurblonde blader-boekje kun je bekijken wat precies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *