Collection | Reasons I want to marry you

Reasons

Bruiloften, we worden er vrolijk van! Van het ontwerpen van ‘save the date’ kaarten en de uitnodigingen zelf, er is niets leukers dan het creatief vertalen van de wensen van het aanstaande paar naar een mooie kaart. Natuurlijk zijn er rondom de bruiloft veel meer originele producten te bedenken. Zo hebben we voor een aanstaand bruidspaar een customized Moleskine gemaakt waar onder meer de geloften komen in te staan. Omdat we zoveel positieve reacties via Instagram hebben gekregen hebben we hem aan de shop toegevoegd!

moleskines

Het is een XL Moleskine waarvan de cover ‘Reasons I want to marry you’ met de hand is beschreven in het Coeurblonde handschrift. Het boekje is blanco zodat je er vrij in kunt schrijven, foto’s of andere aandenkens erin kunt plakken en natuurlijk in kunt tekenen. Zo creëer je een mooi en uniek aandenken voor die ene bijzondere dag. Het is ook een origineel cadeau idee om aan een aanstaand bruiloftspaar te geven. Je kunt de customized Moleskine hier bestellen.

1a44a3d0c1bc6a4e95926279c584bc1a

In ons assortiment vind je ook andere producten om een bruiloft in stijl aan te kleden. Zo zijn onze happy gift labels bij uitstek geschikt om bedankjes voor de gasten mee te versieren. En onze mooie momenten pot is een origineel cadeau om de berichtjes van de bruiloftsgasten in te bewaren. Laat ons vooral creatief meedenken met jou of bijvoorbeeld de weddingplanner om ook op maat goodies (zoals ook de bovenstaande afbeelding van een customized Moleskines met ‘Ja, ik wil… ceremoniemeester zijn’ ) voor het huwelijk te ontwerpen. In gezamenlijkheid komen we zeker op veel moois uit!

Benieuwd naar de Reasons I want to marry you Moleskine? Neem dan hier een kijkje >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *