Coeurblonde producten | Nieuw in de shop!

Tipi_labels_blog

We love tipi’s! Tja, we worden er gewoon vrolijk van;-) Daarom hebben we ons assortiment op stationary gebied heerlijk uitgebreid met heel veel tipi’s. Zo hebben we een grote dubbele kraft kaart, tipi cadeaulabels en cadeauzakjes. Tipi’s zijn natuurlijk extra leuk als versiering van kindercadeautjes of om te gebruiken voor kinderfeestjes.

Tipi_cadeauzakjes_blog

Naast de tipi’s hebben we ook nieuwe cadeauzakjes gemaakt met natuurelementen erop. Het is een achtdelige set die bestaat uit twee verschillende¬†wishflowers, een vlinders en een schelpje. Het zijn lieve afbeeldingen die voor alle gelegenheden zijn te gebruiken. Heb je een groot aantal exemplaren nodig voor bijvoorbeeld een bruiloft of een feest? Stuur dan even een mailtje naar coeurblonde@gmail.com. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Cadeauzakjes_blog

In onze webshop vind je veel meer producten op het gebied van gift styling! Benieuwd? Neem dan hier een kijkje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *