Coeurblonde producten | Nieuwe kaarten

kaartenset coeurblondeNa ons Ammehoela Woord Pronk Plankje hebben we van dit leuke woord nu ook een postcard! Samen met de vier andere nieuwe kaarten op de foto vormt deze een compleet nieuwe postcard set, die sinds vandaag in onze Petite Pop Up Boutique webshop te vinden isZelf heb ik altijd wat kaarten in huis (waaronder uit eigen collectie ;-) voor het geval je er plots eentje nodig hebt of iemand spontaan iets via een postcard wilt laten weten.

kaartenset ammehoela

Naast deze set hebben we ook wat nieuwe losse kaarten aan het Coeurblonde stationery assortiment toegevoegd: Trots op jou, Believe in yourself en Mercury retrograde.

coeurblonde kaarten tekst

De eerste twee spreken wel voor zich en voor wie niet van Mercury retrograde (Mercurius retrograde) heeft gehoord: dit is een astrologisch verschijnsel dat een paar keer per jaar plaatsvindt. Mercurius draait met een grote snelheid om de zon maar drie keer per jaar trapt zij op de rem en glijdt vervolgens traag achteruit door het universum. Na ruim drie weken draait zij weer terug en pakt haar snelheid weer langzaam op. Dit gebeurt niet echt, maar lijkt zo als we Mercurius vanaf de aarde observeren. De aarde haalt Mercurius dan als het ware op een bepaald punt in, waardoor Mercurius achteruit lijkt te gaan. In de astrologie heet dat ‘Mercurius retrograde’. Tijdens deze periodes ervaren we alles wat met de energie van Mercurius te maken heeft sterk vertragend. Zo kun je tijdens deze periode meer last hebben van spraakverwarringen, miscommunicatie of van onverwachte en emotionele uitbarstingen van mensen om je heen. Of van jezelf. Kortom het is een kaart om sorry mee te zeggen omdat je iets bent vergeten of wellicht niet zo handig hebt aangepakt.

mercury postcard cb

Naast deze net nieuwe kaarten hebben we ook nog een aantal andere kaartensets en vind je op stationery gebied ook labels, notebooks, posters en cadeauzakjes in onze webshop. Het is tevens mogelijk om cadeautjes mooi door ons te laten inpakken en er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

De kaart met de roze deur (die ik op Kos fotografeerde) en het geschreven gedichtje erop is denk ik mijn favoriet. Alhoewel ik de lanterfanten ook erg leuk vind. Ik ben dan ook benieuwd… Welke van onze postcards is jouw favoriet?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *