Coeurblonde’s Monde | Shop uit onze kast!

uitkast

Leuk, leuk, leuk! We zijn helemaal geïnspireerd geraakt door de vintage koopjeshoek tijdens de Mid Summer Mini Market dat we nu onze eigen Coeurblonde Closetsale op Instagram zijn gestart!

Het idee om via Instagram een mini marktplaats te creëren voor je eigen spulletjes zagen we voorbij komen bij Laura van Lauraenjames.com. Op haar blog geeft ze handige tips over hoe je zelf een Instagram koopjeshoek organiseert.

Wij zijn er nu dus ook mee aan de slag gegaan en hebben er nu al heel veel moois op staan van onder andere Vanilia, Sissy Boy, Inwear, G-star, H&M, Zara, St. Tropez, Mango en ga zo maar door! We zullen de Closet Sale Instagram pagina de komende dagen steeds aanvullen dus vergeet zeker niet om af en toe nog even een kijkje te nemen. En als je niets wilt missen volg ons speciale Coeurblonde Closet account dan (zoek naar gebruiker: coeurblonde_closetsale)

tops coeurblonde

Op onze speciale instagram pagina vind je niet alleen items uit onze kledingkast maar ook tassen en boeken voor mooie prijzen. Wij zijn blij als er weer wat ruimte in onze kledingkast ontstaat en vinden het super leuk als we jou vrolijk kunnen maken met één (of meer;-) van onze items. En hoe fijn is het dat je heerlijk vanachter de laptop thuis aankopen kunt doen en met dit warme weer niet de stad in hoeft?!

jurken

Hoe werkt het?

We hebben foto’s gemaakt van al onze items met daarop informatie over het merk, de maat, de staat van de kleding en er staat een minimumprijs weergegeven. Je kunt op de items bieden door
een reactie achter te laten. Degene met het hoogste bod is de gelukkige die het item kan kopen. Het account zal tot en met dinsdag 14 juli actief zijn. Bieden kan dus tot en met 14 juli 18.00.

tassen

Verzendkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen dus deze komen er nog bij. Bijna alle items (anders staat het expliciet vermeld) betreffen brievenbuspost dus de verzendkosten zullen niet hoger zijn dan 3,45 euro. Als je het hoogste bod hebt gedaan, ontvang je een Instagramtag van ons. We zullen je per e-mail de betalingsgegevens doen toekomen en na betaling sturen we je aankoop meteen naar je toe!

Er rest ons nog maar één ding te zeggen: heel veel shopplezier tijdens onze Coeurblonde Closetsale!

Ps. Heb je Pip’s laatste column over online shoppen al gelezen om in de shopmood te komen?

4 thoughts on “Coeurblonde’s Monde | Shop uit onze kast!

 1. Wilke durand

  Heb voor mijn restaurant een drankenkaartje nodig. Ik zou die graag printen op a5 en dan op klembord presenteren. Zag een mooi zwart klembordje. Zijn die ook te koop zonder handgeschreven teksten?

  Drankenkaart geschreven natuurlijk ook leuk maar is misschien wat veel met prijzen etc.

  Graag je reactie!

  Groet Wilke

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *