Coeurblonde producten | 15% zomer-korting

zomerpakket blog-1

Jezelf of iemand anders verwennen met een ons zomerpakket, een symbolische ketting of een vrolijke poster? Dan is dit een goed moment! Vandaag start onze zomer-actie en dat betekent dat je op ALLE producten uit onze webshop 15% korting krijgt! Hoe? Door simpelweg de kortingscode: zomervieren in te vullen in het daarvoor bestemde veld in je winkelmandje (aan het einde van je bestelling dus). De korting wordt vervolgens automatisch berekend.

miniframe

Wat denk je bijvoorbeeld van wat inspiratie aan de muur of aan een tak? Onze mini frames zijn super decoratief en je kunt er zelf steeds een ander tekstje of afbeelding in doen ter afwisseling. Iemand een hart onder de riem steken doe je met de Bye Bye Blossom, een symbolische manier van dingen afsluiten of achter je laten. Of tover

nieuwe dromen, doelen en wensen om in vrolijke bloemen met de Wishflower set.

bye bye blossom symbolisch

De prachtige pastel-kleurige edelstenen die we gebruiken in onze zilveren en gouden oorbellen en kettingen passen perfect bij het zomerseizoen en tuinfeestjes worden nog gezelliger met her en der wat kaarsjes en lampionnen.

kettingen-cbOnze candlebags vul je met wat steentjes (wind proof!) en lange zomeravonden kunnen beginnen! Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Neem dan een kijkje in de shop!

candlebag coeurblonde lanterfanten

De actie loopt van 8 juli 2015 t/m 12 juli 2015. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *