Events | Brainstorm: niet dromen, maar doen!

workshop door coeurblondeJe hebt een plan/droom maar daar blijft het ook een beetje bij? Meld je dan aan voor onze ‘Breng je Koers in Kaart’ brainstorm waarbij we samen met jou de eerste stappen zetten en aan de slag gaan met het concretiseren van jouw droom!

Koers-FBTijdens de brainstorm gaan we aan de slag gaan met het in kaart brengen en visualiseren van jouw (nieuwe) plan of droom. Wij helpen je hier maar al te graag bij en vinden het ontzettend leuk en inspirerend om met je mee te denken rondom jouw droom. Het maakt hierbij niet uit of het nog slechts een globaal idee is, het deels al is uitgewerkt of dat je al langer bezig bent maar behoefte hebt aan een frisse wind omdat je een beetje bent vastgelopen of omdat de ideeën en mogelijkheden even op zijn. We zullen samen een stappenplan opzetten en om je plan nieuw leven in te blazen en je koers (opnieuw) uit te stippelen.

carpe diem coeurblondeDe brainstorm gaat gepaard met de nodige dosis aan creatieve ideeën dus wees voorbereid op een nieuwe creatieve flow! De brainstormsessies zijn individueel (je kunt uiteraard wel iemand meenemen), vinden plaats op een leuke locatie in Haarlem of Amsterdam (of in overleg in een andere plaats) en duren 90 tot 120 minuten.

Een brainstorm inplannen of wil je graag meer informatie? Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com om een afspraak in te plannen. We zullen je vervolgens nog wat aanvullende info toesturen en een vragenlijst.

Wie weet tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *