Shops Barcelona | Bon Vent

bon vent barcelona coeurblonde

In onze vertrouwde wijk El Borne, vol leuke kleine winkeltjes en restaurantjes, vind je ook Bon Vent. Een winkel met kleding (met een flink prijskaartje, dat wel), woonaccessoires en sieraden.

bon vent el borneDe kleding hebben wij na een korte blik al vrij snel links laten liggen vanwege de extreem hoge prijzen (mocht je tijdens de rebajas (uitverkoop) in Barcelona zijn dan is het wellicht de moeite waard om het wel even te checken.

bon vent interieur

De inrichting van de winkel was ontzettend leuk en we waren dan ook blij dat we foto’s mochten maken. Voor een leuk cadeautje voor thuis ben je hier aan het goede adres. Daarnaast lagen er ook erg mooie sieraden (zowel goed betaalbaar als wat duurdere items).

accessoires bon vent

Ik werd op slag verliefd (tja) op een verfijnd armbandje met kleine kraaltjes in lila, groen en paars. Een mooi aandenken aan deze citytrip naar mijn favoriete stad. Tot mijn verdriet bleef ik er twee weken geleden mee hangen aan mijn eigen panty waardoor hij brak.

armbandje bon vent elle

Ondanks dat ik veel sieraden heb gemaakt tijdens mijn puberteit en ook nu nog af en toe voor onze eigen webshop aan de slag ga met armbandjes, ben ik bang dat ik dit breukje niet kan fixen. Misschien mijn handige vader of anders bij een juwelier. Voor nu ligt ie dus te wachten in mijn sieradenkistje maar op de foto kun je wel zien hoe lief hij eruit ziet :)

woonaccessoires bon vent

Dit winkeltje zit vlak bij metro station jaume, je loopt vervolgens dus zo El Borne of, als je de andere kant op gaat, de Gotische wijk in. Mocht je in El Borne nog andere leuke spots willen ervaren dan kun je onder andere heerlijke vis en sushi eten tijdens lunch of diner bij Big Fish. Liever iets meer keuze of niet zo’n vis liefhebber? Loop dan zeker even naar de overdekte Mercado de Santa Caterina inclusief restaurant met een zeer uitgebreide menukaart. Op de shopping tour? Vergeet dan niet het boetiekje met dameskleding Neda te checken. Ook Parc de la Ciutadella grenst aan El Borne voor wanneer je behoefte hebt aan een relax momentje of boek een heerlijke ontspannende massage bij Kiro Masaje!

Bon Vent / Carrer de l’Argenteria, 41 / Barcelona 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *