Elle Loves | Blijmakers juni

De afgelopen maand heb ik weer een aantal leuke en fijne dingen gekregen, gekocht of ontdekt en wie weet zitten daar ook wel producten of tips tussen die jij interessant vindt. Dus
hierbij: mijn blijmakers van juni!

plantenspuit sissy boy

Na even te hebben geteld blijkt dat ik zeventien planten in huis heb (buiten niet meegerekend). Ik ben gek op groen en kan dan ook, zo blijkt, niet genoeg zuurstof productenten in huis hebben. Een plantenspuit is dan ook een handige aanwinst. Die had ik niet en daar heeft Pip verandering in gebracht want naast een vrolijke laptophoes kreeg ik voor mijn verjaardag nog een tweede, verlaat, cadeautje: een mini plantenspuitje die niet alleen functioneel is maar er ook nog eens ontzettend schattig uitziet! Verstoppen in een kastje is bij deze variant dan ook geen must, dit is er een die gezien mag worden! Gespot bij Dille & Kamille maar deze is van de Sissy Boy.

coeurblonde elle

Op de achtergrond van de foto zie je mijn nieuwe poster, die een beetje een botanische uitstraling heeft. Ik heb ‘m gebruikt om de zijkant van mijn koelkast mee af te plakken en zo’n mini muurtje met een printje staat maar wat leuk! Het is een rol papier van het merk Bungalow (dat ook prachtige opbergdozen produceert), dat onder andere te koop is bij Loods5.

yoghurtijs arla mango

Dan nog wat ontdekkingen op food gebied. Maar ik begin met een verlies. Tot mijn grote teleurstelling heeft Albert Heijn het biologische mango yoghurt ijs van Arla uit het assortiment gehaald. Mijn favoriete ijs… Mocht je weten bij welke winkel ze dit ijs nog wel verkopen dan hoor ik het graag ;-) Naast deze belachelijke verandering in het ijsassortiment heeft AH ook een flink aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Mijn oog viel al snel op de bakjes met gepelde edamame boontjes (op de sla-afdeling). Lekker door salades (in Aziatische stijl)! Ik heb ze al gebruikt om een twist aan mijn bulgur en couscous te geven en het staat ook nog eens erg mooi, dat frisse groen.

borden action roze

Een van de beste aankopen van de maand was toch wel die van de roze diepe bordjes en kleine bijpassende schaaltjes bij Action. Ze zien er vrij duur uit, veel gerechten zien er in combinatie met het pastelroze nog mooier uit en ik kocht ze voor een prikkie.

coeurblonde postcard

Ook werd ik deze maand blij van onze nieuwe postcards. Een van mijn favoriete is de kaart met de selectie natuurelementen (vlinders, bloemen, een veertje, schelpjes). Een vrolijk ogende kaart zonder tekst (die zich leent voor allerlei insteken) die een plekje in mijn kast heeft veroverd. Het leuke is dat ik nog precies weet waar en wanneer ieder element is gefotografeerd. De salamander is er een met Spaanse roots, ik fotografeerde ‘m in 2012 op ons vakantiehuis op Ibiza. Het veertje lag op het strand van Zandvoort en het gele slakkenhuisje lag in de tuin van mijn ouders. De kaart is te koop in onze webshop als onderdeel van de ‘lieve-kaartjes-sturen’ set.

zomerpakket blog-1

Ok en als ik het dan toch even over de eigen collectie heb. Van de Embrace Life canvas tasjes die we nieuw aan het assortiment hebben toegevoegd heb ik mezelf er eentje gegeven. Hij heeft me al veel vergezeld en het voelt best wel heel erg leuk om een zelf ontworpen tas om je schouder te hebben hangen :)

chocolat stella coconut

Dan nog een tip voor alle chocolade liefhebbers. Ik heb een tijdje terug de allerlekkerste chocolade ooit ontdekt. De biologische vegan chocoladereep van Stella Organics genaamd ‘Coconut Nectar’ met kokosbloesemsuiker en kokosmelk. Echt zo ontzettend lekker! Deze staat voor mij met stip op nummer één.

kringloop schaal

Ook kocht ik nog een nieuwe schaal met een gouden randje en wat bloemetjes erin voor slechts 1 euro bij de kringloopwinkel! Ik ben gek op kringloopwinkels en brocante markten en het zoeken naar mogelijke schatten is iets waar ik veel plezier aan beleef, vooral als ik ook daadwerkelijk een schat (iets wat ik echt graag wil hebben en dat dan ook nog eens fijn is geprijsd) vindt. Loop dus vooral eens binnen bij een kringloopwinkel (ze zitten overal! even Google-en en je vindt er een bij jou in de buurt) want ondanks dat er veel rommel te vinden is kun je er ook leuke items vinden.

botanique douche

Voor iedereen die van frisse geuren houdt heb ik ook nog een aanrader: lemongrass douchegel van het natuurlijke/bio merk Botanique. Ik kocht deze in de aanbieding bij Ekoplaze voor 2 euro (ipv 4) en  hij ruikt erg lekker! Sowieso een fijn merk om even te checken als je bij Ekoplaza bent (de nachtcreme voor 6,99 met groene thee bevalt me ook erg goed!).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *