Food Hotspots Barcelona | Juicy Jones

juicy jones vegan juices barcelona

Nu we hier nog regelmatig Barcelona tips delen die we tijdens onze laatste citytrip in april verzamelden, kan ik, nu enkele maanden later, nog regelmatig flink nagenieten. Vandaag is dat vooral gecombineerd met een enorme zin in een lekker sapje! Juicy Jones is een echte happy place! Alle kleuren van de regenboog komen voor in het vrolijke interieur en de keuze uit sappen en smoothies is echt oneindig! Uiteraard hebben we tijdens ons bezoekje twee verschillende genomen zodat we in ieder geval twee varianten konden proberen, maar snel uitgeproefd ben je niet op dit adres.

elle pip coeurblonde juicy jones

Een beetje extra vitamines tot je nemen, tijdens de vaak actieve citytrips, is natuurlijk nooit een slecht idee en de sappen en smoothies van Juicy Jones zijn ook perfect om tijdens een wandel/shop break even bij te tanken om daarna weer fris en energiek verder te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en op de foto’s hieronder kun je zien hoeveel soorten er op de sappenkaart aan de muur staan.

sappen juicy jones barcelonaWelke wij precies bestelden weet ik niet meer maar de groene was romig met avocado en de oranje was met onder andere gember en wortel. Allebei erg lekker!

juicy jones barcelona tips

Naast de enorme lijst met bijzondere sapjes en smoothies is Juicy Jones ook een vegetarisch en veganistisch restaurant. Helaas hebben wij er tijdens onze trip niet gegeten (in die paar dagen kun je uit zoveel leuks kiezen – en moet je er tijdens lunch of diner net in de buurt zijn) maar dat wil ik een volgende keer zeker gaan doen! Bijvoorbeeld sushi met seitan en guacamole of de burger met Toscaanse tomaat, hummus , gedroogde tomaten , gebakken groenten en pesto saus geserveerd met gebakken aardappelen en zelfgemaakte ketchup. Ik krijg er nu al trek van!

Ook benieuwd naar dit adresje? Je vindt Juicy Jones is de wijk El Raval op Carrer del Cardenal Casañas, 7. Check meteen ook even de Home on Earth winkel die er om de hoek zit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *