Coeurblonde producten | Zomerpakket

zomerpakket blog-1

‘Summertime, and the living is easy…’  Met ons nieuwe zomerpakket ben je in no time helemaal klaar voor de zomer! Het pakket bestaat uit een mini Moleskine boekje om al je mooie (zomer) momenten in te noteren, ons zwarte Coeurblonde canvastasje, drie postcards om helemaal in zomerse sferen te komen en daarnaast bevat het pakket nog een vrolijke dubbele kaart met envelop.

Ons super fijne canvas tasje met het Coeurblonde ’embrace life’ gedichtje erop is een perfect strand- en parktasje (en natuurlijk ook handig voor de dagelijkse boodschapjes;-). Op de tas staan acht dingen om niet te vergeten in het dagelijks leven. Een lijstje om, zeker in dit fijne seizoen, optimaal na te leven.

mooie momenten moleskines coeurblonde

In het pakket vind je verder één mini Moleskine notebook met ons mooie momenten gedichtje erop. Als je het notitieboekje standaard in je tas meeneemt (dat doen Elle en ik altijd) kun je al mooie momenten (zowel de kleine als grote) er direct in noteren. Super handig omdat je ze in de praktijk vaak weer vergeet als je ze niet meteen opschrijft…

Verder vind je drie postcards en een dubbele kaart met envelop in het pakket. De postcards betreffen de vrolijke dromenvangerkaart in mooie pastelkleuren, de ‘laten we lanterfanten’ kaart die natuurlijk perfect het zomergevoel weergeeft en de blaasbloem kaart met geillustreerde hartjes erop.  De dubbele kaart met envelop is een verrassingskaart (hij kan dus afwijken van de kaart linksboven) maar één ding is zeker, hij zal een zomerse uitstraling hebben;-)

Zomer_close

Het pakket is niet alleen een instant happiness cadeau voor jezelf maar ook een vrolijke verrassing voor je vriendin, collega of iemand anders die je een fijne zomer wilt wensen. En bij het zomergevoel hoort natuurlijk ook een leuke korting! Daarom bieden we dit pakket t.w.v. 24,50 aan voor slechts 19,95. Meer info of bestellen? Je vindt het zomerpakket hier in one webshop.