Coeurblonde producten | Nieuwe kaarten

Het ontwerpen van kaarten (op maat of voor onze eigen collectie) is iets waar ik met veel plezier aan werk. Voor ons eigen assortiment hebben we inmiddels best wat kaarten(sets) ontworpen. Ontzettend leuk om te doen en daarnaast willen we ons assortiment natuurlijk steeds een beetje meer uit te breiden en vernieuwen.

kaartenset lieve kaartjes

Deze week kwamen onze nieuwste postcards binnen en ik word er zelf in ieder geval weer erg blij van! Het is zo leuk om het eindresultaat in handen te hebben en ook te weten hoe een kaart tot stand is gekomen. Wat inspireeerde ons of, waar en wanneer hebben we het gebruikte fotomateriaal gemaakt en hoe is een bepaald gedichtje tot stand gekomen.

De nieuwste set ‘Lieve Kaartjes Sturen’ bestaat uit vijf verschillende postcards die zich goed lenen voor verschillende doeleinden (2 van de 5 bevatten geen tekst en zijn dus voor van alles te gebruiken). Naast versturen kun je ze natuurlijk ook op je prikbord hangen of in een lijstje stoppen.

sweet messages kaarten

Daarnaast hebben we de Sweet Messages kaartenset veranderd. Hierin zitten nog steeds de zwart witte blaasbloem met hartjes, de ‘Laten we Lanterfanten’ kaart en de lieve ‘You’re my kind of Wonderful’, maar we hebben er twee compleet nieuwe aan toegevoegd en wel de ‘Schattebout’, speciaal voor alle schatten in jouw omgeving en de Quote Mix, een kaart met een aantal van onze handgeschreven positieve quotes.

Is er iemand die jij regelmatig leuke of lieve kaartjes stuurt? Of wil je dat eigenlijk meer gaan doen? Neem dan even een kijkje in onze kaartencollectie >>> 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *