Coeurblonde’s Monde | Mid Summer Mini Market

flyer mid summer event1

We hebben heel leuk nieuws! Samen met Kukicha organiseren we vrijdag 19 juni van 10:00 tot 21:00 een Mid Summer Mini Market om de midzomernacht te vieren. Een dag vol inspiratie en zomers shopplezier. Maak kennis met de nieuwe zomercollecties van Kukicha & Coeurblonde (wij hebben een shop in shop!), doe mee aan de ‘Breng je koers in kaart’ workshop, vindt stijlvolle vintage schatten om je garderobe mee aan te vullen en pak je cadeautjes mooi in aan onze creatieve inpak-tafel. Om de dag extra feestelijk te maken zijn er zomerse hapjes, verfrissende sapjes en relaxte muziek.

KukichaKom 19 juni gezellig langs om alvast in de zomer mood te komen! Doe inspiratie op en maak kennis met onze nieuwe collecties vol vrolijke producten. In onze shop in shop vind je onze gehele collectie én onze allernieuwste producten. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Speciaal voor deze dag is er bij Kukicha ook een vintage hoekje waar je bijzondere kleding items kunt vinden voor een mooie prijs. Je vindt hier ook items uit onze eigen kledingkast!

Koers-FB

We gaan deze dag ook lekker creatief aan de slag. Je kunt ‘s avonds deelnemen aan onze ‘Breng je koers in kaart’ workshop. Een workshop waarbij we in fasen op een creatieve manier aan de slag gaan met het in kaart brengen en visualiseren van jouw (nieuwe) plan of droom. Naast het verkrijgen van inzicht in je nieuwe koers neem je een mooie reminder mee naar huis in de vorm van een collage én een mini poster met daarop een quote die past jouw koers. Verder krijg je een mini goodiebag mee waarin spulletjes zitten om ook thuis verder aan de slag te gaan met je nieuwe koers + een paar fijne hebbedingetjes. De workshop duurt van 19:00 tot 21:00 en de kosten (inclusief collage, quote-poster, goodiebag, hapjes & drankjes) bedragen 45 euro. Deelnemen aan de workshop kan alleen door je op voorhand aan te melden (met vriendinnen). Dit kan door te mailen naar info@kukicha.nl.

cadeautjes-coeurblonde-sticker

Naast deze workshop kan er de gehele dag creatief los worden gegaan aan de inpaktafel, waar je cadeautjes zelf mooi kunt inpakken. Extra leuk en lekker is dat Daily Lunch Really Good Juices, Staal Haarlem en Salad Point ook deelnemen aan de Mid Summer Mini Market en de hapjes en sapjes verzorgen.

Wanneer: vrijdag 19 juni van 10:00 – 21:00

Locatie: Kukicha, Jacobijnestraat 4 Z in Haarlem

Online info: Mid Summer Mini Market 

* Het minimum aantal deelnemers is 5.

flyer mid summer event2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *