Coeurblonde producten | Blaasbloem accessoires

blaasbloem_1

Zonder Olivier was deze post er niet gekomen;-) Hij heeft namelijk de blaasbloemen ontdekt. Het is echt super grappig om te zien hoe fanatiek hij op zoek gaat naar blaasbloemen om ze vervolgens enigszins bruut uit de grond te trekken en dan volop blaasbewegingen met zijn mond maakt. Een klein detail is dat het blazen hem nog niet echt lukt. Ik help hem dan natuurlijk graag  (lang leve het kind in mij) want ik ben echt weg van blaasbloemen. Omdat Elle precies dezelfde ‘afwijking’ heeft, kan het dan ook niet anders dat er in onze shop verschillende blaasbloemaccessoires te vinden zijn. Ik heb vanochtend nog de bovenstaande blaasbloemhanger (natuurlijk in de vorm van een hartje) aan de shop toegevoegd. Benieuwd naar de andere versie die al in de shop stond? Kijk dan hier.

blaasbloem foto coeurblonde

Bovenstaande kaart (heb je de door Elle getekende hartjes gezien?!) maakt onderdeel uit van de onze kaartenset ‘Sweet messages‘. Een leuke set die bestaat uit vijf zwart/wit postcards met onder meer de fantastische tekst ‘Laten we lanterfanten’ en de mooie reminder ‘Begin a new day with a simple smile’. De kaarten hoef je natuurlijk niet allemaal te versturen maar kun je ook gebruiken voor je eigen inspiratiebord! Benieuwd naar onze andere kaartensets? Je kunt hier een kijkje nemen.

blaasbloemkussen

Even out of the box! Je kunt de blaasbloem natuurlijk als echte liefhebber ook terug laten komen op je bank! Of natuurlijk op je bed, tuin of balkon;-) Het is een vrolijke print en wat erg fijn is, is dat het echt een groot kussen is.  De perfecte plek om even op te loungen. Nou ben ik persoonlijk nog een stapje verder gegaan… Op basis van de onderstaande foto die ik had gemaakt heb ik zowel mijn iPhone achtergrond als mijn laptopachtergrond omgetoverd tot een blaasbloem!

blaasbloem_4

Ik geniet de komende dagen nog even volop van alle blaasbloemen nu ze er nog zijn;-) Ik zal Olivier proberen echt te laten blazen maar stiekem vind ik het ook wel fijn dat ik hem vooralsnog moet helpen.

Ps. REMINDER! Tot en met vandaag krijg je nog 15% korting op alle producten in onze webshop! Je vindt hier meer over deze lente korting actie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *