Blijmakers | 5 verjaardagscadeautjes

Afgelopen weekend was ik jarig en ben ik erg verwend door de mensen om mij heen. Het leek me leuk om vijf verschillende cadeautjes die ik heb gekregen te delen. Voor bekenden die ook iets leuks voor mij hebben gekocht dat hieronder niet staat: ik was erg blij met alle spulletjes en heb nu vijf dingen uitgezocht waarvan ik denk dat ze leuk zijn om hier te tippen. Komen ze!

laptop sleeve elle miss stella

Een laptophoes van Miss Stella
Pip kocht een aantal maanden geleden al een erg leuk ‘jasje’ voor haar nieuwe laptop. Ik deed het toen nog met een felroze glimmende sleeve van de IKEA die ik ooit voor een prikkie kocht en die functioneel gezien prima was. Aangezien ik mijn laptop veel gebruik en mijn roze exemplaar een beetje een doorn in mijn oog was (en waarschijnlijk ook in die van Pip – aangezien zij ‘m voor me kocht ;-) was het waarschijnlijk dat mijn huidige beschermer niet heel lang deel zou uit maken van mijn leven. Inmiddels heb ik ‘m ingeruild voor het nieuwe exemplaar van de webshop Miss Stella, dat ik op mijn verjaardag kreeg. Op de foto kun je ‘m bekijken. In de shop worden diverse prints en maten verkocht voor een ok prijs dus mocht je ook nog op zoek zijn…

brew guide koffiefilters

Brew Guide voor de echte koffie liefhebber
Mijn vriendin Richt vormt samen met haar vriendin Regina de Koffiefilters. Iedereen die ik ook maar een beetje van koffie houdt kan zijn/haar hart ophalen op hun gelijknamige website www.dekoffiefilters.nl. Daar delen ze namelijk de leukste nieuwtjes op koffie gebied, fijne coffee spots en inspirerende (koffie) recepten. Even checken dus! Onlangs maakten ze in samenwerking met Black & Bloom een prachtig vormgegeven Brew Guide. Hoe inspirerend! De guide bestaat uit losse kaarten die stuk voor stuk uitleg geven over een specifieke koffie-zet-wijze en een mooie bijpassende illustratie bevatten. Alle kaarten worden bij elkaar gehouden met een stijlvolle clip. Nieuwsgierig? Je kunt je hier laten inspireren door de digitale versie van de guide!

moringa thee jacob hooy

Bijzonder theetje
Ok, ik moet ‘m nog proeven maar ik heb als theeliefhebber nogal wat doosjes thee open staan die ik eerst wil op maken. Toch ben ik erg benieuwd naar deze Moringa Oleifera thee aangezien ik er nog niet eerder van had gehoord en er op het doosje staat dat de boom, waar de thee van afkomstig is, volgens wetenschappers de meest voedingrijke boom op aarde is. Deze boomsoort komt vooral voor in tropische en subtropische gebieden met een steppeklimaat en staat ook wel bekend als de ‘wonderboom’ vanwege de hoge voedingswaarde en medicinale eigenschappen van de bladeren en vruchten van de boom. Probeer jij ook graag nieuwe theetjes uit? Deze Moringa Oleifera thee van Jacob Hooy is onder andere te koop bij De Tuinen voor 3,99 euro.

ah gekleurde schaaltjes servies

Kleur op tafel
Afgelopen feestdagen bracht de Albert Heijn een erg mooie servies lijn uit. Tot mijn spijt kocht ik toen slechts één schaaltje in de kleur mint-blauw. Of ik er nu een kleine salade of havermoutpap met wat fruit in doe, het ziet er allemaal net even lekkerder uit in dit fijne bakje. Mijn tante wist dat ik baalde van mijn enkele exemplaar en ging op onderzoek uit. Met succes! Ze vond twee vergelijkbare bakjes in blauw en roze en nu heb ik dus een set van drie verschillende tinten die stuk voor stuk op hun eigen manier vrolijk zijn. Te koop bij (ik vermoed de grotere) AH filialen met een servies afdeling.

olie kannetje HEMA zilver

Echt HEMA
Is het geen schatje? Dit schenk-kannetje voor olijfolie kocht mijn moeder bij HEMA. Ik heb het er nooit eerder gezien dus ik denk dat deze vrij recentelijk aan het assortiment is toegevoegd. Het is een lief klein formaatje dat dus niet veel ruimte inneemt op je aanrecht of in je keukenkastje. Ik kijk er nu al naar uit om ‘m tijdens een Italiaans diner of bij het serveren van salades op tafel te kunnen zetten! Prijs: 3 euro en online bestellen kan hier in de HEMA webshop.

 

2 thoughts on “Blijmakers | 5 verjaardagscadeautjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *