Coeurblonde in opdracht | Geboortekaartje voor Lauren

Geboortekaartje veulentje varkentjeEen paar weken geleden is Lauren geboren en wij mochten haar geboortekaartje maken! Ouders Madelief en Harm wilden een compleet nieuw kaartje laten ontwerpen met een persoonlijke insteek. Madelief is gek van paarden en haar man is opgegroeid op een boerderij. Het leek de kersverse ouders daarom leuk om een illustratie van een veulentje en een varkentje op de voorkant van het kaartje te zetten.

Daarnaast moest het kaartje bestaan uit de frisse vrolijke kleuren roze en appeltjesgroen en zouden ze het leuk vinden als er ook madeliefjes (past ook goed bij de lente, het seizoen waarin Lauren is geboren!) in terug zouden komen.

close up binnenkant geboortekaartje

Op de foto’s kun je zien hoe het kaartje van Lauren is geworden. Op de voorkant staan de diertjes centraal eveneens als haar naam. Aan de binnenkant komen het paardje en het varkentje in het klein terug, evenals wat vrolijke elementjes als confetti, slingers, ballonnetjes en madeliefje. Verder bestaat de binnenkant uit de adresgegevens van het gezin en natuurlijk de gegevens als geboortedatum en gewicht van Lauren.

binnenkant geboortekaartje laurenHet was een opdracht waaraan ik wederom met plezier heb gewerkt, en extra leuk was dat dit natuurlijk weer een heel nieuw ontwerp is geworden want paardjes en varkentjes waren nog niet eerder voorbij gekomen. Ook Madelief en Harm waren blij met het resultaat: ”Hartstikke bedankt voor het ontwerp en het laten drukken van de kaartjes. Wat een mooi pakket werd er bezorgd! We vinden de kaartjes erg mooi geworden!” lauren kaartje paardje

Ook een geboortekaartje (of iets anders) door ons laten ontwerpen? Je kunt kiezen uit een bestaand ontwerp of een compleet nieuw ontwerp door ons laten maken. Meer info of je idee voorleggen? Je kunt ons mailen via coeurblonde@gmail.com. Wie weet tot snel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *