Coeurblonde’s Monde | Nieuwe koers

Veel willen, keuzes maken maar lastig vinden, teveel tegelijk willen en XL to do lijsten die een periode omvatten in een dag compleet willen kunnen afvinken omdat een bevredigend gevoel anders uitblijft. Het zijn dingen waar ik vaak, al dan niet constant, tegenaan loop. Het schijnt geloof ik een beetje te horen bij de levensfase waarin ik zit en de generatie waartoe ik behoor. Niet alleen in privé, ook qua werk zitten de bovenstaande punten regelmatig in de weg.

hand kompas koers coeurblonde

Dat brengt me bij het punt waar we, om op Coeurblonde vlak maar even niet alleen voor mezelf te spreken, nu zijn beland. Wat willen we nu eigenlijk? Voorheen voeren we vol op ons gevoel en deze golven bevielen ons prima. Stap voor stap bouwden we onze blog, ons merk en onze shop verder uit. Er valt nog veel meer te doen maar de vraag is wel: wat willen we uitbreiden of veranderen? Ons vaarwater is wat rustiger geworden en ondanks dat dobberen heerlijk kan zijn, wordt het tijd om een nieuwe koers uit te stippelen en op stil water zelf te gaan peddelen.kaart gedicht coeurblondeDeze kaart vond ik wel passend, afkomstig uit onze postcard set Adventures & Dreams. De roze deur is gefotografeerd op Kos, waar we een passend gedichtje, met de hand, bij schreven. 

En ja, dan moeten er vragen worden gesteld. Aan elkaar maar vooral ook aan ons zelf. Vragen die samenhangen met keuzes. Want hoeveel we ook van avonturen en het onbekende houden en we niet teveel uit willen stippelen, het is fijn (én nodig!) om op zijn minst een klein stipje aan de horizon te zetten. Onderweg zullen we hoe dan ook tegen verrassingen aanlopen en daarbij; de koers kan onderweg altijd nog wijzigen.

Op dit moment hebben we de peddels in de aanslag en borrelt er nieuwe energie. Fijn, maar wel te vroeg. Het daadwerkelijke stipje is dan wel gezet (met potlood en in bijzijn van een gum) maar we zien nog niet of ie op de juiste plek staat. Het is dus even wachten tot de mist weer optrekt, want we willen voorkomen dat we vanwege slecht zicht toch op volle vaart de verkeerde richting op peddelen. Zolang het niet 100% bruist en we nog niet écht alle nodige keuzes hebben gemaakt vertrekken we nog niet. En ondanks dat ik dit het liefst vandaag nog bewerkstellig, zal ik moeten accepteren dat dit niet realistisch en ook niet handig is.

lente coeurblonde

Daarom nemen we nu even de tijd (daar zijn we al volop mee bezig) om goed na te denken over wat we graag willen en welke kant we op willen. Wellicht klinkt het een beetje abstract maar het betreft eigenlijk een beetje alles wat we doen: de inhoud & look van de blog, het assortiment van onze webshop en nieuwe doelen (tot nu toe was het enige doel happiness verspreiden, door te doen waar we blij van worden en daarmee anderen te inspireren en enthousiasmeren. Dit blijft het basisdoel maar om onszelf en ons merk verder te ontwikkelen is het nodig om toch wat meer visie aan te brengen in plaats van alles wat we leuk vinden (want dit is nogal wat, al dan niet téveel ;-) te willen doen en delen. We willen blijven bloggen, ons productlabel verder uitbouwen en ook meer diensten gaan aanbieden naast de grafische vormgeving en de brainstormsessies. Dit betekent dat we vooral moeten gaan kijken naar de inhoud van zowel de blog als de webshop. Wat wel en wat niet.

create your ow adventure kaart coeurblonde

Afbakening is dus nodig maar een paar dingen staan al vast (althans.. daar lijkt het op dit moment op). Zo zal ons blog nooit over slechts één onderwerp gaan en zal ook het assortiment van onze webshop divers blijven. Zo’n specifieke keuze willen en kunnen we niet maken uit onze velen liefdes. Toch moeten we wat kleinere liefdes de bons gaan geven, want om met plezier en passie nieuwe wegen in te slaan en nieuwe doelen te bereiken zullen we voor de volle 100% moeten gaan voor alleen die dingen die onze harten écht sneller doen kloppen.

koekjes coeurs hartjes

Kort gezegd: voor nu zijn we stap voor stap dingen op een rijtje aan het zetten, aan het luisteren naar onze coeurs en aan het brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijkheden. Ondertussen is de webshop gewoon 24/7 open en hebben we nog genoeg leuke producten, spots en ideeën die we dagelijks delen op Coeurblonde.com.

De eerste paar stapjes rondom een nieuwe blog look zijn, zoals je wellicht hebt gezien, al gezet. Zo hebben onze vrolijke roze tabjes en social buttons plaatsgemaakt voor iets rustigere en strakkere versies en zijn we druk bezig met het veranderen en opfrissen van andere onderdelen. To be continued :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *