Beauty Haarlem | Knippen Duss

knippen_1

Ik vind het altijd fijn om in het voorjaar naar de kapper te gaan. Of het nu om even bijknippen gaat of om een flink stuk eraf, de lente is er wat mij betreft het moment voor. Op onze Instagram zag je al voorbij komen dat we vorige week een bezoekje hebben gebracht aan een fijne kleine kapper in Haarlem: Knippen Duss van Femke van Dusschoten. Dit is misschien wel het allerschattigste kapsalonnetje van Haarlem en omgeving!

Knippen_4

Achter in haar tuin, in de Leidse buurt, heeft Femke haar eigen kappers-huisje staan. In dit lieve houten huisje staan een wasstoel, twee kappersstoelen en een heleboel prachtige haar-producten in schitterende verpakkingen van het Italiaanse merk Davines. Deze producten zien er niet alleen mooi uit (typische voorbeelden van producten die je niet in een kastje hoeft te verbergen) maar zijn ook zoveel mogelijk natuurlijk, bevatten geen siliconen en parabenen, zitten in verpakkingen die zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd en ruiken echt heerlijk!

Knippen_2

Over Femke
Femke is pas 28 jaar oud maar heeft al heel wat jaren ervaring opgedaan bij Rob Peetoom en Pierôt. Al langer droomde deze fervent softbalster van zelfstandige worden en in 2013 was het moment daar en opende ze Knippen Duss.

femke knippen duss

Wat hebben we laten doen
Na meer dan vijf jaar heb ik maar weer eens iets extra’s gedaan naast knippen: wat lichtere plukjes. Subtiel want ik ben niet zo van het extreme blond en daarbij zal de zon mijn haar de komende maanden ook nog een beetje oplichten. Ook Pip heeft haar blonde plukjes bij laten werken en daarnaast lieten we ons haar allebei weer even in model knippen. Zie hieronder het resultaat!

Knippen_5

Mogelijkheden bij Knippen Duss
Iedereen is welkom bij Knippen Duss, of je nu 1 of 80 bent, man of vrouw, Femke meet je met plezier een nieuw kapsel aan. Naast knippen kun je er terecht voor het kleuren van je haar (ook voor balayages). Ook voor feather extensions, prachtige krullen, stijlvolle vlechten en speciale feest- of bruidskapsels ben je hier aan het juiste adres. Een afspraak maken kan door te bellen maar sinds kort ook heel gemakkelijk en snel via de website van Knippen Duss, waar je direct kunt zien of er op jouw gewenste moment nog een plekje vrij is.

Kortingsactie
Benieuwd geworden? Test het zelf! We hebben nu een erg leuke kortingsactie met Knippen Duss, waarbij je voor wassen, knippen en föhnen slechts 29,50 betaalt i.p.v. 34,50 euro! De actie loopt van 4 mei tot en met 31 juli. Print de onderstaande bon uit (of maak er een foto van) en neem deze mee naar je afspraak. De eerste drie Coeurblonde bezoekers die een afspraak maken krijgen daarnaast ook nog een goodie-bag tasje met wat leuks erin!

bon knippen duss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *