Shops Barcelona | la – a

la6

Als er een winkeltje in Barcelona is waar de botanische trend zichtbaar is, dan is het wel ‘La a’ in de wijk Gràcia. Het winkeltje behoort samen met Bon Vent (Elle schrijft hier soon een post over;-) tot mijn favo Barcelona shops. Vanaf het voorstukje bij de deur tot en met het kleine schuurtje achterin de winkel vind je er groene schatten.

Laa1

De inrichting van de shop is erg inspirerend en je doet er ook leuke ideetjes op om in je eigen huis toe te passen. Hoe simpel maar fantastisch zijn de onderstaande potjes bijvoorbeeld. Met een stuk kant of touw hang je ze ook in een handomdraai aan jouw muur. Ik heb de postjes zelf gisteren bij IKEA gekocht maar ze zijn ook verkrijgbaar bij Dille & Kamille

La5

Verder zie je in de winkel dat je ook veel met droogbloemen kunt doen. Niet weggooien dus dat mooie boeket maar laat de bloemen even geduldig;-) drogen. Eucalyptus (ben ik persoonlijk helemaal weg van) kun je bijvoorbeeld ook mooi gedroogd in vaasjes zetten.

La2

Sowieso had ik in Barcelona het idee dat er veel meer gecombineerde interieur/bloemenwinkels zijn dan in Nederland. Zelf herken ik dit concept eigenlijk alleen bij Fleurmonde op de Haarlemmerdijk in Amsterdam waar ze ook mooie accessoires verkopen. Bij La a ging het echter verder want daar kon je ook mooi servies, mokken en andere niet perse aan bloemen en planten gerelateerde producten kopen.

La4

Wie weet is dit een trend die we op korte termijn ook in Nederland zullen vinden. In plaats van een interieur/coffee concept store een interieur/botanische concept store;-) Ik zou er in ieder geval als echte bloemen en plantenliefhebber helemaal vrolijk van worden!

La3

Kortom, als je in Barcelona bent, mag je dit shopje waar ook concerten en workshops worden gegeven zeker niet missen!

La – a | Torrent de l’olla 86 | Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *