Shops Barcelona | Home on earth

HOE1

Het spannende aan het shoppen in Barcelona is de vraag of dat ene leuke shopje er (in ons geval anderhalf jaar later;-) nog is en welke ‘schatkamers’ er zijn bijgekomen. Tot onze spijt was onze favo shop Ivo & Co zowaar verdwenen… maar ons leed werd snel verzacht (ik weet dat het enigszins oppervlakkig klinkt;-) door de ontdekking van de voor ons nieuwe winkel ‘home on earth’. De shop heeft de mooie onderzin ‘careful living’ een super schattige etalage dus wij werden zoals je zult begrijpen direct naar binnen getrokken.

HOE2

En wat een lief winkeltje is het!  We troffen er mooie en stijlvolle producten aan van natuurmaterialen en er werd ook goed ingespeeld op de huidige botanische trend. Iets wat je trouwens in meer shops in Barcelona zag maar daarover in latere posts nog veel meer.

HOE4

Home on earth is in 1998 opgericht door Mette uit Denemarken en Stefan uit Duitsland en zij zijn in lijn met hun levensstijl waarin duurzaamheid, terug naar de natuur en lokaal vakmanschap centraal staat, hun onderneming gestart. In 2010 is hun eerste fysieke shop in Barcelona geopend en inmiddels hebben ze een tweede shop in de stad geopend en heel mooi nieuws: een website die in heel Europa bezorgt!

HOE5

Aan welke producten kun je denken? Elle was bijvoorbeeld helemaal weg van het lichtje dat gemaakt was van een kokosnoot: erg origineel en duurzaam;-) Zelf had ik een zwak voor de wolkjes met Olivier in gedachten. In de winkel vind je mokken in mooie kleuren zoals mint, houten hoesjes voor je iPhone, elegante tassen gemaakt van hennep en ga zo maar door.

HOE3Het is de perfecte shop om een cadeautje voor jezelf of iemand anders;-) te kopen. De prijzen liggen misschien gemiddeld wel iets hoger dan andere winkels maar dan heb je wel een origineel en duurzaam product gekocht dat je ook nog eens een goed gevoel geeft.

Home on earth | Barcelona | C/Hospital 76 & C/Boqueria 14

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *