Pip Loves | Laarsjes met raffia

schoenen1

Ik had deze laarsjes met raffia al eventjes geleden gespot maar toen had ik nog geen nieuwe schoenen nodig (ja, ja, ik word steeds volwassener;-) Toen het vorige week wel zover was (ik kwam erachter dat ik opeens van de rits van mijn huidige schoenen uitslag kreeg)  heb ik echt nog verder gekeken maar ik vond eigenlijk helemaal geen schoenen die ik zo leuk vond als dit paar… Nou moet ik zeggen dat ik ook erg kritisch ben als het om schoenen gaat en dat ik best een moeilijke smaak heb.

schoenen2

Op naar de winkel (Van Dalen) dus om te kijken of ze ook daadwerkelijk goed zouden zitten en net zo leuk zouden staan als dat ik had gevisualiseerd. Ik had even een schrikmoment toen maat 38 echt te groot zat (wat nu?!) maar met een paar zooltjes was het gelukkig opgelost. En ik ben dan nu de vrolijke eigenaar van deze laarsjes. Wat ik er zo fijn aan vind is dat ik ze onder meerdere type outfits kan dragen. Zowel onder jeans maar ook onder mijn jurkjes die er dan meteen net iets stoerder uitzien. Ik ben erg erg blij mee en ze lopen ook goed. Nou nog even afwegen of het slim is om ze ook aan te doen naar Barcelona, zucht;-)

Een fijne tweede Paasdag en tot snel!

3 thoughts on “Pip Loves | Laarsjes met raffia

  1. Schoenen fan

    Ze zien er geweldig uit. En inderdaad erg volwassen om nog geen nieuwe te kopen als je ze niet nodig hebt. Maar dat is wel minder leuk, lol.

    Ik zat je blog over Barcelona te kijken. Je neemt daar een foto met een weerspiegeling in het raam. Dat zijn ze he? Dus was het toch slim om ze mee te nemen naar Barcelona.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *