Coeurblonde’s Monde | Hola Barcelona!

elle-aan-zee-in-barcelona

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, dan gaan we voor een paar dagen naar Barcelona! Na er een aantal maanden te zijn geweest in 2010 en een paar keer  korter als stedentrip voelt Barcelona een beetje als thuis. Het is mijn favoriete stad en ik hoop er ooit opnieuw voor langere tijd naartoe te gaan.

cafe-camelia-barcelona-coeurblonde

Maar een paar dagen is natuurlijk ook al heel fijn. Ik kijk er zo naar uit! De gezellige straatjes, heerlijk slenteren, inspiratie opdoen, winkeltjes kijken en natuurlijk lekker eten! Hopelijk laat de zon zich ook nog een beetje zien (mijn teenslippers zijn in ieder geval al ingepakt – positive thinking ;-)

Nu hebben we de afgelopen jaren deze leuke Barcelona adresjes al verzameld en ondanks dat ik niet kan wachten om een aantal spots opnieuw te bezoeken, hoop ik ook weer nieuwe fijne plekken te ontdekken. Kortom, alle tips zijn welkom! Heb jij een leuke tip op het gebied van shops of food? Dan zou ik het leuk vinden als je deze hieronder wilt delen. Mailen mag uiteraard ook, dit kan naar coeurblonde@gmail.com.

el borne

Voor nu ga ik nog even Pasen vieren (lees: uitgebreide ontbijtjes maken en gezellig bij mijn moeder eten) mijn koffertje (yes, geen XL koffer dit keer Pip :-p) stap voor stap inpakken, Spaanse zinnetjes oefenen en alvast dromen over heerlijke bocadillos con queso (Manchego!) y tomate ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *