Coeurblonde’s Monde | Hurray, we staan in Flair!

flair1

Vrolijkheid! Tijdens mijn midweekje weg in Ruurlo (ja, ja, ik ben in de Achterhoek beland;-) ben ik heerlijk aan het genieten van een relatief social medialoze periode (tot nu toe dan, ehum) maar ik kon het even niet laten om dit nieuws met jullie te delen. We staan namelijk in de nieuwe Flair met onze Purity oorbellen, hurray!

Flair2

In de ‘We love’ een shopping rubriek waar de favorieten van de redactie worden genoemd staan we als één van de favo producten van de assistent – lifestyle Marlies (wie weet ken je haar wel van haar inspiratievolle blog Mliees). Onze Purity oorbellen, waarbij de edelstenen een unieke betekenis hebben, staan op pagina 11 afgebeeld en matchen mooi met de andere pastel producten die tot de favoriete items van Marlies behoren. We hebben ze zowel in sterling zilver als in sterling zilver verguld met goud in de webshop staan. Benieuwd naar de oorbellen en de betekenis van de stenen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Op de bovenstaande foto kun je een stukje van de pagina zien maar de desbetreffende editie van Flair ligt nu in de winkel. Ook een Coeurblonde product gebruiken (in een productie) van een magazine of online op je site of blog? Voor high resolutiebeelden en info kun je een mailtje sturen naar: coeurblonde@gmail.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *