Coeurblonde producten | Botanische kaartenset

wishflowerkaartenset

Ben jij ook zo weg van wishflowers? We hebben in het kader van het voorjaar een botanische kaartenset samengesteld op mooi kraftpapier om helemaal in de naturelook te blijven. De kaarten hebben een lente uitstraling en hoe leuk om de kaarten te versturen om de lente te vieren?!

extrawish

De kaartenset bestaat uit twee dubbele kraftkaarten van 10 x15 cm met matching enveloppen. Je hoeft de kaarten natuurlijk niet te versturen… Ze zijn ook leuk om op een inspiratiebord (ik ben helemaal weg van onze nieuwe luchtplantjes!) te hangen of om ze in een (houten) fotolijstje te doen.

Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg! Wil je meer info over de kaartenset, klik dan hier. Benieuwd naar onze andere kaarten? Neem dan zeker even hier een kijkje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *